Μυτιληνός: Η εταιρεία του ΔΙΜΕΤ, μετέφερε δωρεάν την βοήθεια για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Μυτιληνός: Η εταιρεία του ΔΙΜΕΤ, μετέφερε δωρεάν την βοήθεια για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Η μεταφορική εταιρεία ΔΙΜΕΤ απέδειξε άλλη μια φορά ότι βρίσκεται δίπλα σε κάθε φιλανθρωπική προσπάθεια. Η εταιρεία του υποψήφιου δημάρχου και δημοτικού συμβούλου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Μυτιληνού, ανέλαβε να μεταφέρει δωρεάν στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας, τα δέματα με την βοήθεια που συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία διακρίνεται ο κ.Μυτιληνός αμέσως μετά την φόρτωση των δεμάτων που συγκέντρωσε ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης, για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας που δοκιμάζονται στις δύσκολες συνθήκες μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου. Η προσπάθεια αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι κυρίες του Συλλόγου χάρη στην ανταπόκριση του κόσμου, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάρα πολλά και ποιοτικά προϊόντα, καθώς και να αγοράσουν χρήσιμες ηλεκτρικές συσκευές που έχουν ανάγκη οι πληγέντες.
Στη συνέχεια η εταιρεία ΔΙΜΕΤ Μεταφορική φόρτωσε και τα δέματα που συγκέντρωσαν το Εργατικό Κέντρο Έβρου σε συνεργασία με συλλόγους του δήμου Αλεξανδρούπολης και θα τα μεταφέρει στην Ελασσόνα, όπου εκπρόσωποι των φορέων της Αλεξανδρούπολης θα παραδώσουν την βοήθεια στους πληγέντες.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, όσοι συμμετείχαν και υλοποίησαν αυτή την δράση συμπαράστασης και στήριξης στους συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία.
Ο ιδιοκτήτης της ΔΙΜΕΤ Μεταφορική Βαγγέλης Μυτιληνός, με την Πρόεδρο του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης Λένα Σαμαρά, κατά την φόρτωση της βοήθειας για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας