ΒΙΝΤΕΟ: Δηλώσεις για όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στη σύσκεψη για ΚΥΤ-ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου

ΒΙΝΤΕΟ: Δηλώσεις για όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στη σύσκεψη για ΚΥΤ-ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου

Η βροχή και το κρύο που επικρατούν στον Έβρο, δεν στάθηκαν εμπόδιο σε όσους βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και συμμετείχαν στην σύσκεψη η οποία έγινε και αποφάσισε μια σειρά ενεργειών και αντιδράσεων, ώστε να μην πραγματοποιηθεί καμιά αύξηση σε ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.

Η σύσκεψη-συζήτηση διήρκησε πάνω από 2 ώρες και έγινε στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Φυλακίου, όπου ο χώρος είναι μεγάλος και έπρεπε να υπάρχουν αποστάσεις και μέσα προφύλαξης για αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού. Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Καραγιάννης ήταν αυτοί που συντόνισαν την διαδικασία και την έκφραση απόψεων από τους συμμετέχοντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απόφαση σημερινής σύσκεψης Φυλακίου: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από ΚΥΤ-ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α την ερχόμενη Κυριακή

Στην σύσκεψη αυτή πήραν μέρος ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Περιφέρειας ΑΜΘ Κώστας Βενετίδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Ορεστιάδας Γιώργος Καραγιάννης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής Ορεστιάδας με επικεφαλής τον αγωνιστή Πρόεδρο Χρήστο Τυρμπάκη, αλλά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” και νομικός Πάρης Παπαδάκης με τα μέλη της διοίκησης και ο γνωστός νομικός της Αλεξανδρούπολης Ηλίας Ηλιακόπουλος.

Κατά την αποχώρηση τους, κάποιοι από τους συμμετέχοντες μίλησαν στον Κώστα Θεοχαρίδη και την σελίδα ΟΧΙ HOT SPOT ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. Με πρώτο τον αγωνιστή Πρόεδρο της Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη.

Δηλώσεις έκανε και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Περιφέρειοας ΑΜΘ Κώστας Βενετίδης, ο οποίος όχι μόνο πήρε μέρος στην σύσκεψη, αλλά από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρα πήρε θέση εναντίον οποιασδήποτε επέκτασης στις δομές του Φυλακίου Ορεστιάδας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΝΕΤΙΔΗ

Εκ μέρους των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής, μίλησε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καστανεών Σταύρος Τζαμαλίδης και μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις του στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Στην σύσκεψη πήρε μέρος και ο γνωστός νομικός της Αλεξανδρούπολης Ηλίας Ηλιακόπουλος, που ήρθε από την Αλεξανδρούπολη. Μετά την σύσκεψη ο κ.Ηλιακόπουλος τόνισε: