Ορεστιάδα: Εργατικό Κέντρο και εκπαιδευτικοί κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους για το νόμο Χατζηδάκη

Ορεστιάδα: Εργατικό Κέντρο και εκπαιδευτικοί κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους για το νόμο Χατζηδάκη

Σύσκεψη  για το συντονισμό της απεργιακής κινητοποίησης της 10ης Ιούνη για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, πραγματοποιήθηκε από τις διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Β’ ΕΛΜΕ Έβρου.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους:

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τον συντονισμό της απεργιακής κινητοποίησης της 10ης Ιουνίου ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο – έκτρωμα Χατζηδάκη, αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Οργάνωση συνέντευξης τύπου την Τετάρτη 09/06, ώρα 19.00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν.Ορεστιάδος, όπου οι συνδικαλιστικές συλλογικότητες της περιοχής θα παρουσιάσουν τις θέσεις τους ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα του νομοσχεδίου Χατζηδάκη.
  2. Συμμετοχή στην κινητοποίηση της 10ης Ιουνίου, με απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Ν.Ορεστιάδος την ίδια ημέρα στις 11.00 το πρωί.
  3. Στο παραπάνω πλαίσιο καλούνται οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της περιοχής να ενημερώσουν τα μέλη τους για την αναγκαιότητα του γενικευμένου και συντονισμένου αγώνα, ώστε να ανατραπούν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δίνουμε το «παρών» στους αγώνες που έρχονται για να βροντοφωνάξουμε:

Κάτω τα χέρια από το 8ωρο και την απεργία

Κάτω τα χέρια από τις συλλογικές συμβάσεις

Κάτω τα χέρια από τις κατακτήσεις μας

ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ