Εξώδικο Ζωής Δημοσχάκη σε Evros-news.gr: “Εργάζομαι στο Ταμείο Υγείας Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας, όχι στην Εθνική Τράπεζα”

Εξώδικο Ζωής Δημοσχάκη σε Evros-news.gr: “Εργάζομαι στο Ταμείο Υγείας Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας, όχι στην Εθνική Τράπεζα”

Εξώδικο στο Evros-news.gr απέστειλε η Ζωή Δημοσχάκη, κόρη του βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιου Δημοσχάκη, με αφορμή δημοσίευμα μας στην στήλη ΕΒΡΟ..ΝΑΡΚΠΕΔΙΟ στις 9 Ιουνίου 2021, όπου υπήρχε αναφορά στην ίδια.

Στο εξώδικο αυτό, η κ.Δημοσχάκη παραθέτει όσα αναφέρονται στην ίδια και συγκεκριμένα όπως γράψαμε: “Και η κόρη στην Εθνική Τράπεζα. Του συμπλήρωσα όμως και κάτι ακόμα, που ο ίδιος δεν γνωρίζει. Πως και η κόρη του βουλευτή Έβρου της Ν.Δ, η πρώην Ολυμπιονίκης Ζωή Δημοσχάκη, αρχικά εργάστηκε ως Διατροφολόγος στο Ταμείο Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας, σχεδόν μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές της και χωρίς μεγάλη εμπειρία που μάλλον είναι απαραίτητη. Τώρα μαθαίνω ότι είναι μόνιμη υπάλληλος στην συγκεκριμένη Εθνική Τράπεζα. Δηλαδή όλη η οικογένεια στο Δημόσιο” και επισημαίνει:

  • Παραδέχεται ότι από τον Φεβρουάριο του 2012, εργάζεται πράγματι στο Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ), με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου στα Εξωτερικά Ιατρεία, ως Κλινική Διατολόγος.

  • Αναφέρει ότι φοίτησε στο ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ κατά τα έτη 2004 έως 2010 και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφολογίας. Τον Φεβρουάριο του 2011 άνοιξε προσωπικό Διαιτολογικό Γραφείο που λειτουργεί μέχρι και σήμερα.
  • Δηλαδή, μόλις 1,5 χρόνο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της (καλοκαίρι 2010) και επίσης με μόλις 1 χρόνο επαγγελματική εμπειρία, ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ σε έναν από τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, όπως είναι το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ).
  • Αυτό το αναφέρει, προφανώς ως απάντηση στο σχόλιο μας ότι: “Σχεδόν μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές της και χωρίς μεγάλη εμπειρία που μάλλον είναι απαραίτητη, προσλήφθηκε στο Ταμείο Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας”. Οι ισχυρισμοί της, απλά επιβεβαιώνουν ξεκάθαρα όσα γράψαμε.
  • Τονίζει ότι “ουδέποτε υπήρξα υπάλληλος της τραπεζικής εταιρείας “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ως αναληθώς αναφέρεται στο δημοσίευμα σας” και ότι εδώ και 11,5 χρόνια εργάζεται μόνο στο Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ).

  • Επισημαίνει επίσης η Ζωή Δημοσχάκη, κόρη του βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιου Δημοσχάκη, ότι λόγω των αθλητικών της διακρίσεων ως κολυμβήτρια σε Παγκόσμιους, Πανευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς Αγώνες, μπορούσε να διορισθεί στο Δημόσιο χωρίς διαγωνισμό ή εξετάσεις: “Είχα τη δυνατότητα και το δικαίωμα να προσληφθώ και να διορισθώ νόμιμα, χωρίς εξετάσεις και χωρίς καμιά άλλη προϋπόθεση και επιλογή σε οποιαδήποτε Υπηρεσία του Ελληνικού Δημοσίου επιθυμούσα. Όμως ουδέποτε έκανα χρήση αυτού του νόμιμου δικαιώματος μου και ουδέποτε προσλήφθηκα ή επεδίωξα πρόσληψη μου σε Υπηρεσία του Ελληνικού Δημοσίου ή του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα”.

Τέλος, ζητάει να προβούμε στην δημοσίευση του εξωδίκου της, αλλιώς θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες εναντίον μας. Η κόρη του πρώτου σε ψήφους βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιου Δημοσχάκη, μας απειλεί δηλαδή με μηνύσεις, αγωγές και άλλες νομικές ενέργειες.

Ο κόσμος θα μας κρίνει όλους…

Διαβάστε ακόμα: ΕΒΡΟ… ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Τη γυναίκα του απέσπασε ο βουλευτής Έβρου στο γραφείο του. Αυτήν ξέρει, αυτήν εμπιστεύεται