Χαμός με εκατοντάδες όρθιους σε συναυλία στην Αλεξανδρούπολη – “Καμπάνα” 1.500 ευρώ απ’ την Αστυνομία

Χαμός με εκατοντάδες όρθιους σε συναυλία στην Αλεξανδρούπολη – “Καμπάνα” 1.500 ευρώ απ’ την Αστυνομία

Χαμός έγινε χθες βράδυ σε συναυλία των γνωστών τράπερ LIGHT-HAWK και VLOSPA από την Θεσσαλονίκη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Αλτιναλμάζη, που γέμισε από νεαρούς θαυμαστές τους.

Υπολογίζεται ότι βρέθηκαν πάνω από 2.000 άτομα στο γνωστό θέατρο της πόλης, το οποίο νοίκιασε ο δήμος Αλεξανδρούπολης στον διοργανωτή της συναυλίας. Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν αγόρια και κορίτσια κάτω των 20 χρόνων και παρ’ ότι αρχικά ήταν καθιστοί, όταν οι τράπερ άρχισαν να τραγουδούν κάποιες από τις γνωστές επιτυχίες τους, εκατοντάδες πιτσιρικάδες σηκώθηκαν όρθιοι και χόρευαν. Έγινε πανζουρλισμός και έφτασαν μπροστά στην εξέδρα όρθιοι, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις φωτογραφίες που ανέβασαν κάποιοι από αυτούς στα social media.

Στην συναυλία πάντως βρίσκονταν και αστυνομικοί για να ελέγχουν αν τηρούνται τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού και από την στιγμή που διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν γινόταν, επέβαλαν συνολικό πρόστιμο 1.500 ευρώ. Μάλιστα αυτό ανακοινώθηκε σήμερα και επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, άσχετα αν αναφέρεται γενικά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ούτε η πόλη που επιβλήθηκε η “καμπάνα”. Πρόκειται όμως για την συναυλία των συγκεκριμένων τράπερ στην Αλεξανδρούπολη, για την οποία συγκεκριμένα επιβλήθηκε:

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
 1.500 ευρώ πρόστιμο για ύπαρξη όρθιων θεατών σε συναυλία

Κλείσιμο χώρου δεν μπορούσε να επιβληθεί αφού δεν πρόκειται για κατάστημα αλλά ανοιχτό θέατρο του δήμου Αλεξανδρούπολης που το νοίκασε και από κει και πέρα δεν τιν ενδιαφέρει αν τηρηθούν ή όχι τα μέτρα για τον κορονοίό και ούτε είναι και δική του ευθύνη.

Όλα αυτά σε μια περιοχή που μόνιμα είναι πρώτη σε κρούσματα σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η πλειοψηφία των οποίων είναι στην Αλεξανδρούπολη. Κι επίσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ  που είναι 3η σε κρούσματα μετάλλαξης ΔΕΛΤΑ στην Ελλάδα μετά το Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη. Βέβαια τα νεαρά αγόρια και κορίτσια με ηλικίες κάτω των 20 ακόμα και αν κολλήσουν περνούν ήπια ή και ασυμπτωματικά τον Covid 19  αλλά έχουν ηλικιωμένους γονείς και παππούδες που αν τον.μεταδώσουν θα υπάρχει πιθανόν πρόβλημα.