Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Συλλυπητήρια επιστολή για το θάνατο του μέλους του Γεωργίου Νεδέλτσου

Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Συλλυπητήρια επιστολή για το θάνατο του μέλους του Γεωργίου Νεδέλτσου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του εξαίρετου μέλους του Γιώργου Νεδέλτσου, ο οποίος “έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 63 χρόνων μετά από ολιγόμηνη ασθένεια, εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρεται σε αυτήν:

“Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον πρόωρο θάνατο του αγαπημένου μας συναδέλφου Γεωργίου Νεδέλτσου του Νικολάου.
Ο εκλιπών υπηρέτησε επί μακρόν ως Δικηγόρος και τίμησε το λειτούργημα του υποδειγματικά ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.


Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, διετέλεσε Ταμίας και Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.
Ίδιον της προσωπικότητάς του ήταν το μέτρο, η σύνεση, η ευγένεια και η γλυκύτητα. Υπήρξε άνθρωπος με αρχές, αξίες και ηθική και τίμησε με την παρουσία του τον Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης και το λειτούργημα του Δικηγόρου εν γένει.
Το αποτύπωμά του θα μείνει για πάντα στην μνήμη της κοινωνίας της Αλεξανδρούπολης, όπου έζησε και υπηρέτησε την νομική επιστήμη.
Με την αδόκητη απώλειά του, ο νομικός κόσμος της Αλεξανδρούπολης έγινε φτωχότερος.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος                                         Η Γεν. Γραμματέας

Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου                      Ελένη Μπαλλάκη

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*