Αλεξανδρούπολη: Ήρθαν παράνομα απ’ την Τουρκία και συνελήφθησαν – Ο ένας είχε μαζί του και ναρκωτικά

Αλεξανδρούπολη: Ήρθαν παράνομα απ’ την Τουρκία και συνελήφθησαν – Ο ένας είχε μαζί του και ναρκωτικά

Σε δυο συλλήψεις αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικοί προχθές το μεσημέρι στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, μετά την παράνομη είσοδος τους από την Τουρκία, με τον έναν μάλιστα να έχει μαζί του και ποσότητα του ναρκω

 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

“Συνελήφθη την 21-10-2021 το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Φερών ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε είδη ρουχισμού του μία (1) νάιλον συσκευασία με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (MDMA), βάρους 21,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Επίσης συνελήφθη την 21-10-2021 το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης από αστυνομικούς της Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα”.