Βελόπουλος: Οι αγρότες παίρνουν τις επιδοτήσεις και παίζουν στο καφενείο… πρέφα (ΒΙΝΤΕΟ)

Βελόπουλος: Οι αγρότες παίρνουν τις επιδοτήσεις και παίζουν στο καφενείο… πρέφα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασε το Πάσχα και πλέον επιστρέφει η καθημερινότητα και στην πολιτική ζωή, με την “μάχη” των Ευρωεκλογών να μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία αφού απομένει ένας μήνας που θα κληθούν και οι Έλληνες να αποφασίσουν με την ψήφο τους ποιους θα στείλουν στο Ευρωκοινοβούλιο.

Φαίνεται πάντως ότι οι δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν αυξημένα τα ποσοστά της “Ελληνικής Λύσης”, έχουν κάνει τον Πρόεδρο της Κυριάκο Βελόπουλο να μιλάει με έπαρση και να παρασύρεται σε εκφράσεις που το επιβεβαιώνουν. Έτσι, μετά τα όσα προηγήθηκαν των εορτών, με τις δηλώσεις του ίδιου και τις προτροπές στους κυβερνητικούς βουλευτές να μην πάνε στις εκκλησίες επειδή ψήφισαν το νόμο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, τις… ειρωνείες στελεχών του κατά του Αρχιεπισκόπου κ.Ιερόνυμου, είχαμε αναφορά με αιχμές και για τους αγρότες. Από τον ίδιο τον κ.Βελόπουλο μάλιστα.

Συγκεκριμένα, συζητώντας με ακροατές στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS που συχνά φιλοξενεί στο στούντιο του τον Πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης”, κάποιος σχολίασε τους αγρότες. “Έχουμε την μεταμόρφωση των αγροτών. Τους έκαναν να παίρνουν τις επιδοτήσεις και να μην κάνουν τίποτα και να πετάν τις παραγωγές τους”. Τότε ο Κυριάκος Βελόπουλος συμφωνώντας με όσα είπε ο ακροατής, συμπλήρωσε: “Ναι, ναι. ναι. Και έπαιζαν στο καφενείο πρέφα. Εν πάση περιπτώσει. Τι να κάνουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης που περιμένει μάλιστα, μαζί με τα στελέχη του κόμματος του, να πάρουν μεγάλα ποσοστά στους αγρότες.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Όπως ακούσατε, το φοβερό είναι ότι ο κ.Βελόπουλος μετά από το σχόλιο αυτό για τους αγρότες, χαρακτήρισε λαϊκιστή τον Πρωθυπουργό, για την ανακοίνωση του ότι δίνει αύξηση μπόνους 15% στους δημοσίους υπαλλήλους όταν παράγουν επιπλέον έργο. Αυτός που είναι ο κορυφαίος λαϊκιστής μακράν από οποιονδήποτε άλλο στην Ελλάδα.