Ξεκινούν για την ανέγερση της εκκλησίας απέναντι σε ΚΥΤ-ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ – Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Ξεκινούν για την ανέγερση της εκκλησίας απέναντι σε ΚΥΤ-ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ – Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την ανέγερση της εκκλησίας της “Αγίας Σοφίας” απέναντι από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας και η πρωτοβουλία των κατοίκων του χωριού με ανακοίνωση της καλεί και ενημερώνει όσους θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά, πως μπορούν να το πράξουν.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, τηρήθηκαν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που καθυστγέρησαν το ζήτημα τόσους μήνες και πλέον δημιουργήθηκε Σωματείο με την επωνυμία: “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΙΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”. Μάλιστα εκδόθηκε ΑΦΜ και ανοίχθηκε Τραπεζικός Λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς, όπου μπορεί ο καθένας από όλα τα μέρη της Γης να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: “Βόμβα” Μηταράκη στη Βουλή: Νέο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ 240 θέσεων στα 30 στρ. επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου!!!

Η ανακοίνωση των κατοίκων του Φυλακίου, που με μπροστάρη τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χρήστο Τυρμπάκη συνεχίζουν τον αγώνα, την στιγμή μάλιστα που χθες στην Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νίτης Μηταράκης ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθεί ένα ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, μια ΤΡΙΤΗ ΔΟΜΗ στα 30 στρέμματα της επέκτασης χώρων του ΚΥΤ Φυλακίου, αναφέρει:

“Μετά από πολύ αγώνα, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε αυτό που υποσχεθήκαμε. Την κατασκευή Ιερού Ναού απέναντι από το ΚΥΤ Φυλακίου, σε ιδιωτικό αγροτεμάχιο που το δώρισε κάτοικος του Φυλακίου στην εκκλησία, για να μην το πάρει το Υπουργείο Μετανάστευσης.

Για την κατασκευή του Ι. Ναού πρέπει να συνδράμουμε όλοι, όπως μπορεί ο καθένας. Για το σκοπό αυτό, δημιουργήσαμε σωματείο με την επωνυμία: “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΙΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”.

Εκδώσαμε ΑΦΜ με αριθμ.: 997163487 και ανοίξαμε Τραπεζικό Λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς.

Το IBAN είναι: GR57 0171 1850 0061 8516 0847 117

Η βοήθεια του καθενός μας είναι πολύτιμη, για να ανεγερθεί άμεσα ο Ναός.