Διδυμότειχο: Καπνογόνα και εύφλεκτα υγρά μέσα στο 1ο ΕΠΑΛ – Κινδύνεψαν μαθητές Καθηγητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Διδυμότειχο: Καπνογόνα και εύφλεκτα υγρά μέσα στο 1ο ΕΠΑΛ – Κινδύνεψαν μαθητές Καθηγητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες, απαράδεκτες και επικίνδυνες σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα μέσα στο 1ο ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου “Ευγένιος Ευγενίδης”, όταν .αγνωστοι πέταξαν καπνογόνα και εύφλεκτα υγρά στους εσωτερικούς χώρους του, ενώ βρισκόταν μέσα μαθητές και Καθηγητές, οι οποίοι κινδύνεψαν από τους καπνούς και τα αέρια.

Την καταγγελία έκανε ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θόδωρος Σκίνδρης, ο οποίος μάλιστα αύριο προανήγγειλε ότι θα καταθέσει έγγραφη καταγγελία και μήνυση κατά αγνώστων, στην Εισαγγελία Ορεστιάδας. Ο κ.Σκίνδρης στην καταγγελία του αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, επισημαίνοντας ότι δυστυχώς δεν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία αλλά και δεν ενημερώθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, προφανώς από τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ κ.Μποζατζίδη, που είναι άλλωστε και αρμόδιος.  Όλα αυτά τα απαράδεκτα και επικίνδυνα, δεν είναι γνωστό ποιοι τα προκάλεσαν, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ομάδα μαθητών του συγκεκριμένου σχολείου, που χρησιμοποιούν εκτός από καπνογόνα και καυστικά υγρά για να προκαλούν μικροεκρήξεις.

Η  καταγγελία του Θόδωρου Σκίνδρη αναφέρει:

“Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν υπάρχει καμία ασφάλεια όσο αφορά την σωματική ακεραιότητα καθηγητών και μαθητών στο 1ο ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου. Πριν από λίγο κάποιοι έριξαν καπνογόνα και άλλο εύφλεκτο υλικό, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν σοβαρά καθηγητές και μαθητές.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι για πρώτη φορά που συμβαίνει και όμως κάποιοι το έχουν αποκρύψει και δεν μπορώ να φανταστώ πλέον το γιατί? Επίσης γιατί δεν ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα? Γιατί δεν ειδοποιήθηκε άμεσα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων? Γιατί δεν έχουν γίνει άμεσες ενέργειες από την διεύθυνση του σχολείου?

Κάθε αρμόδιος φορέας πρέπει να ζητήσει άμεσα εξηγήσεις και να επέμβει ο Αρμόδιος κ.Εισαγγελέας. Ποιοι χρησιμοποιούν βία εντός του σχολείου και γιατί? Και γιατί δεν λαμβάνουν μέτρα. Αξιζει τα παιδιά να βρίσκονται σε τέτοιες συνθήκες και ποιος εγγυάται για την σωματική τους ακεραιότητα? Περιμένω ενέργειες και απαντήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ