Πένθος στο Σουφλί: “Έφυγε” από κορονοϊό ο παλαίμαχος άσσος του Έβρου Σουφλίου Τάκης Βούλκος

Πένθος στο Σουφλί: “Έφυγε” από κορονοϊό ο παλαίμαχος άσσος του Έβρου Σουφλίου Τάκης Βούλκος

Στο πένθος βυθίστηκε το Σουφλί, από τον θάνατο του Παναγιώτη Βούλκου, παλαίμαχου άσσου του Έβρου Σουφλίου, ο οποίος “έφυγε” σήμερα από την ζωή σε ηλικία 64 χρόνων, στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύονταν για δυο εβδομάδες.

Ο Τάκης, όπως τον αποκαλούσαν φίλοι και γνωστοί, αλλά και οι φίλαθλοι του Έβρου Σουφλίου, την φανέλα του οποίου φόρεσε ως παίκτης του κέντρου επί πολλά χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία, ξεκίνησε την καριέρα του στην Κορνοφωλιά, την ομάδα του χωριού του και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Έβρο Σουφλίου, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Π.Γ.Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Επειδή η κατάσταση του επιδεινώθηκε, διασωληνώθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά δυστυχώς σήμερα κατέληξε.

Ήταν συνταξιούχος και ζούσε στο Σουφλί, καμαρώνοντας τον γιο του Μπάμπη, που είναι ένας σπουδαίος αθλητής μεγάλων αποστάσεων με διακρίσεις σε ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις. Τον ακολουθούσε μάλιστα και ο ίδιος σε πολλά από τα ταξίδια του για να αγωνιστεί.

Η κηδεία του Τάκη Βούλκου θα γίνει αύριο Παρασκευή 2 το μεσημέρι, στο νεκροταφείο του Σουφλίου.

Το Evros-news.gr και εγώ προσωπικά που γνώρισα τον Τάκη ως παίκτη του Έβρου Σουφλίου στα πρώτα μου δημοσιογραφικά βήματα ως ανταποκριτής τοπικών και πανελλαδικών εφημερίδων, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του, τους συγγενείς, γνωστούς, φίλους και παλιούς συμπαίκτες του, για τον χαμό του. Καλό ταξίδι Τάκη…