Η Εβρίτισσα ηθοποιός Μαριλένα Καβάζη, στο χθεσινό επεισόδιο ατις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1

Η Εβρίτισσα ηθοποιός Μαριλένα Καβάζη, στο χθεσινό επεισόδιο ατις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1

Μια συντοπίτισσα μας ηθοποιός, η Μαριλένα Καβάζη, εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Άννας, μια Γερμανίδας που έπαιξε ρόλο στην ζωή του Ακύλλα Μεγαρίτη, στην εποχή της Γερμανικής Κατοχής.

Η Εβρίτισσα ταλαντούχα ηθοποιός, γεννήθηκε στο Διδυμότειχο, όπου ο πατέρας της ήταν Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά μεγάλωσε στην Γερμανία. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ψυχολογία των Media σε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Παντείου Πανεπιστημίου και Υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Εμπρός» (1ο και 2ο Έτος) και «Αρχή- Νέλυ Καρρά» (3ο Έτος, πτυχίο).

Ως δημοσιογράφος έχει εργαστεί στο περιοδικό «Έψιλον» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας (ειδίκευση στο ελεύθερο και κοινωνικό ρεπορτάζ).

Ως ηθοποιός έχει παίξει στις «Δούλες» του Ζ. Ζενέ σε σκηνοθεσία Κωστή Μεγαπάνου, στις γερμανόφωνες παραστάσεις «Αμφιτρύων» του Χ. Κλάιστ και «Γυναίκα Διάβολος» του Καρλ Σένχερρ σε σκηνοθεσία Martin Sharnhorst και στο σύγχρονο έργο «Mother F*cker» του Γιάννη Σοφικίτη.

Έγραψε το θεατρικό έργο το «Μικρό Σπίτι στο Ποτάμι» στο οποίο έπαιζε και η ίδια το 2019 στο Studio Μαυρομιχάλη.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες μικρού μήκους και σε κάποιες μεγάλου μήκους ενώ έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός- παρουσιάστρια με γερμανική εταιρεία παραγωγής για γερμανικό κανάλι. Τέλος έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις standup comedy με δικά της κείμενα.

Μιλάει ελληνικά (μητρική γλώσσα), γερμανικά (δεύτερη μητρική) και άπταιστα αγγλικά. Πέρα από την Υποκριτική παρακολουθεί βιωματική, 4ετή εκπαίδευση στην Σωματική Ψυχοθεραπεία (Body Pshychotherapy) ενώ ασχολείται και αγωνιστικά με τον Χορό (Latin, κατηγορία: All Ladies).