Τεράστια πράξη… αντίστασης απ’ τους Εβρίτες κομμουνιστές – Πέταξαν κόκκινη μπογιά σε αμαξοστοιχία με αμερικανικά άρματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια πράξη… αντίστασης απ’ τους Εβρίτες κομμουνιστές – Πέταξαν κόκκινη μπογιά σε αμαξοστοιχία με αμερικανικά άρματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια τεράστια πράξη… αντίστασης προέβησαν χθες Τρίτη Εβρίτες κομμουνιστές, μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Όπως μας ενημερώνει το 902.gr, η επίσημη ιστοσελίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, δημοσιεύοντας μάλιστα και το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ, δυο άτομα την… έστησαν σε άγνωστο σημείο του νομού Έβρου δίπλα στην σιδηροδρομική γραμμή και ένας τρίτος κατέγραφε με το κινητό του τις κινήσεις τους. Μόλις λοιπόν πέρασε μια από τις αμαξοστοιχίες που μεταφέρουν από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης μέσω Βουλγαρίας στην Ρουμανία Αμερικανικά τεθωρακισμένα των δυνάμεων που μετέχουν στο ΝΑΤΟ, πέταξαν στα βαγόνια και τα άρματα κόκκινη μπογιά και στη συνέχεια πέτρες.  Φυσικά τα άρματα κυρίως και τα υπόλοιπα οχήματα ήταν δεμένα πάνω στα βαγόνια και δεν υπήρχαν στρατιώτες ή άλλο προσωπικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όπως μάλιστα… καυχιέται το συγκεκριμένο δημοσίευμα:

“Με κόκκινη μπογιά «στόλισαν» νωρίτερα τα τεθωρακισμένα της ΑμερικανοΝΑΤΟικής πολεμικής μηχανής που μέσω του Έβρου προωθείται για τις πρόβες πολέμου στη μεθόριο του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Με τη συμβολική αυτή ενέργεια, έστειλαν μήνυμα καταδίκης του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία και της εμπλοκής της χώρας μας σε αυτόν, που στον Έβρο λαμβάνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μετατρέποντας το λιμάνι σε ορμητήριο θανάτου.

Εδώ και βδομάδες, η Αλεξανδρούπολη, ως βασικός κόμβος διεκπεραίωσης των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων προς την Ανατολική Ευρώπη, βρίσκεται στο επίκεντρο της άσκησης – πρόβας πολέμου «Atlantic Resolve 2022», στο πλαίσιο της οποίας έχουν «δέσει» στο λιμάνι το βρετανικό οχηματαγωγό «Hartland Point» και το γιγάντιο αμερικανικό «Liberty Passion», ενώ αναμένεται και το επίσης αμερικανικό «Liberty King». Με τα πλοία αυτά καταφθάνουν τεθωρακισμένα και άλλα οχήματα μάχη του Αμερικανικού Στρατού που στη συνέχεια προωθούνται μέσω του οδικού και του σιδηροδρομικού δικτύου προς τη Ρουμανία και τη Πολωνία”.

Βρε τους “αντιστασιακούς”…