Δέδογλου: Αποκάλυψαν τα ΨΕΜΑΤΑ του Συντονιστή Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, τα επίσημα αποτελέσματα της Κ.Ε.

Δέδογλου: Αποκάλυψαν τα ΨΕΜΑΤΑ του Συντονιστή Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, τα επίσημα αποτελέσματα της Κ.Ε.

Βαρύτατα εκτεθειμένος για όσα δήλωνε και έγραφε τις προηγούμενες ημέρες, μετά την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Κυριακή, είναι ο Συντονιστής Νομαρχιακής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σπύρος Δέδογλου, που ήταν υποψήφιος.

Τα επίσημα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και αφορούν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα μέλη που την αποτελούν, δείχνουν ότι ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ, υποστηρίζοντας πως ήταν 5ος σε ψήφους συνολικά, αλλά και όσον αφορά τους άνδρες υποψήφιους για την Κ.Ε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Είπε λοιπόν ότι δεν εκλέχθηκε, γιατί όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και τον δημοσιογράφο Σταύρο Παπαδόπουλο, αλλά και έγραψε προχθές στην προσωπική του σελίδα στο facebook, εκλέγεται ως 5ος στους 10 συνολικά από την Περιφέρεια ΑΜΘ (5 άνδρες και 5 γυναίκες), ο Βασίλης Τραϊφόρος από την Καβάλα, επειδή προέρχεται από την Προοδευτική Συμμαχία και το 20% αποφασίστηκε στο συνέδριο να προέρχεται από εκεί.

Όπως λέει όμως και η γνωστή παροιμία, “ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”. Στην περίπτωση μας την… πρώτη μέρα χαίρονταν ο κ.Δέδογλου, αφού τα επίσημα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν χθες στην κομματική εφημερίδα “Αυγή”, τον ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ και φυσικά ο “κολλητός” και “εκλεκτός” του αποτυχόντα το 2019 υποψήφιου βουλευτή Έβρου Μενέλαου Μαλτέζου, αποδείχθηκε πως ΕΛΕΓΕ ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. Βέβαια, ο άνθρωπος τον…αρχηγό του Αλέξη Τσίπρα μιμήθηκε, που τόσα χρόνια έχει φλομώσει τους Έλληνες στα ψέματα, αλλά ο Σπύρος Δέδογλου το… τερμάτισε πραγματικά. Έγραψε λοιπόν ο Συντονιστής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, που προαλείφεται και για υποψήφιος βουλευτής (τρομάρα του) απαντώντας σε δημοσίευμα του Evros-news.gr τα εξής:

“Για να ξεκαθαρίζουμε ορισμένα πράγματα .
Είμαι 5ος στη σειρά εκλογής των μελών της Κεντρικής Επιτροπής στο σύνολο του ψηφοδελτίου στην ΑΜΘ ( 24 υποψήφιοι) . Εκλέγονται 5 άνδρες και 5 γυναίκες αλλά εγώ δεν εκλέγομαι λόγω της ποσόστωσης του 20% στα μέλη της “Προοδευτικής Συμμαχίας”(αυτοί που έχουν εγγραφεί μετά τις εκλογές του 2019). Έτσι λοιπόν την 5η θέση καταλαμβάνει ο σ. Τραϊφόρος από την Καβάλα ασχέτως αν υπολείπεται μεγάλου αριθμού ψήφων”.
Έχουμε και λέμε λοιπόν. Με βάση τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν επίσημα, μετά την πλήρη ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων όλων των εκλογικών τμημάτων ανά την επικράτεια που έχει στη διάθεση της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και εφαρμόζοντας τις ποσοστώσεις που προβλέπει ο εκλογικός κανονισμός που εγκρίθηκε στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη νέα Κεντρική Επιτροπή εκλέγονται από την περιοχή μας:

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ

1.ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
2.ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3.ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
4.ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
5.ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
6.ΦΕΡΧΑΡΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ
7.ΚΑΛΕΣΗ ΕΛΙΖΑ
8.ΧΩΜΑΤΑ ΖΩΗ
9.ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
10.ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Τι διαπιστώνουμε από τα επίσημα αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ; Ότι στην 5η θέση συνολικά σε όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ, βρίσκεται η βουλευτής Έβρου Νατάσα Γκαρά και όχι ο Σπύρος Δέδογλου όπως λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ. Πως δηλαδή ήταν πέμπτος στους 24 υποψήφιους. Η κ.Γκαρά μάλιστα είναι η μοναδική από τις γυναίκες υποψήφιες, που εκλέγεται απ’ ευθείας, χωρίς την γυναικεία ποσόστωση. Στην 6η θέση τώρα, που είναι η 5η εκλόγιμη για τους άνδρες, δεν βρίσκεται ο Βασίλης Τραϊφόρος από την Καβάλα, όπως επίσης ισχυρίστηκε ο κ.Δέδογλου, αλλά ο Φερχάτ Οζγκιούρ από την Ροδόπη. Κι αυτό έγινε επειδή ο κ.Τραϊφόρος αρνήθηκε να πάρει την θέση στη νέα Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, με την ποσόστωση του 20% που προβλέπεται για όσους προέρχονται από την “Προοδευτική Συμμαχία”. Παρ’ ότι όμως έγινε αυτό, στην 6η θέση που δίνει την εκλογή στην Κεντρική Επιτροπή είναι ο κ.Οζγκιούρ απ’ την γειτονική Ροδόπη και όχι ο Σπύρος Δέδογλου. Πολύ απλά γιατί σε συνολικό αριθμό ψήφων απ’ όλους τους υποψήφιους της Περιφέρειας ΑΜΘ, ήταν τελικά 7ος και όχι 5ος όπως δήλωσε και έγραψε ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: Πρώτη η Γκαρά, νέα ήττα Μαλτέζου αφού δεν εκλέχθηκε ο “εκλεκτός” του Σ.Δέδογλου

Και η ειρωνεία της τύχης. Την έβδομη θέση που κατέλαβε ο κ.Δέδογλου και την πρώτη βάση της γυναικείας ποσόστωσης, την πήρε η Ελίζα Καλέση από τον Έβρο, την οποία τόσο ο Συντονιστής της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου όσο και ο αποτυχών το 2019 υποψήφιος βουλευτής Έβρου Μενέλαος Μαλτέζος… αβαντάρισαν προκλητικά (με κοινές επισκέψεις, περιοδείες και άρθρα της σε φιλικά τους τοπικά ΜΜΕ) σε όλη την προεκλογική περίοδο, με στόχο να “κοντύνουν” την βουλευτή του κόμματος στο νομό Νατάσα Γκαρά. Για να μπορέσει έτσι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να “αρπάξει” την έδρα της ο κ.Μαλτέζος, που κοιμάται και ξυπνάει με αυτό το όνειρο. Κι αυτοί οι άνθρωποι, οι Δέδογλοι και οι Μαλτέζοι, θέλουν να ξανακυβερνήσουν, αλλά κυρίως… κουνάνε το δάχτυλο και παριστάνουν τους τιμητές.