Γιάννης Στάνκογλου: “Βρήκα στην Αλάσκα συντοπίτη, κοντοχωριανό απ’ τον Έβρο, ιδιοκτήτη εστιατορίου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Στάνκογλου: “Βρήκα στην Αλάσκα συντοπίτη, κοντοχωριανό απ’ τον Έβρο, ιδιοκτήτη εστιατορίου” (ΒΙΝΤΕΟ)

-Η “κόντρα” με τον επίσης Εβρίτη παρουσιαστή Παύλο Σταματόπουλο, για τα χωριά τους Θούριο και Σοφικό, σε εκπομπή του MEGA

-“Βρήκα ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Αλάσκα που είναι απ’ το Σοφικό Διδυμοτείχου”, είπε ο καταξιωμένος ηθοποιός

Ο καταξιωμένος και δημοφιλής Εβρίτης ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου (από το Θούριο Ορεστιάδας), βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA” Χαμογέλα και Πάλι” με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Τον προλόγισε μάλιστα ο αρχισυντάκτης και παρουσιαστής της εκπομπής Παύλος Σταματόπουλος, που είναι επίσης συντοπίτης μας από το… διπλανό στο Θούριο χωριό Σοφικό Διδυμοτείχου. Μάλιστα αποκάλυψε ότι έχουν μακρινή συγγένεια και είναι ξαδέρφια. Άρχισαν λοιπόν τις “κόντρες” στον τηλεοπτικό “αέρα” για τα δυο χωριά που βρίσκονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο, άσχετα αν το ένα ανήκει στον δήμο Ορεστιάδας (Θούριο) και το άλλο στον δήμο Διδυμοτείχου (Σοφικό).

Τότε ο σπουδαίος συντοπίτης μας ηθοποιός, θυμήθηκε ότι το 2008 που βρέθηκε στις ΗΠΑ για το γύρισμα μιας ταινίας, πήγε και έφαγε σε ένα εστιατόριο στο Άνκορατζ της… παγωμένης Αλάσκα, του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι από το Σοφικό, συγχωριανός του Παύλου Σταματόπουλου. Αποτελεί μάλιστα αγαπημένο εστιατόριο της γυναίκας Κυβερνήτη της Αλάσκας Σάρα Πέιλιν, που ήταν και υποψήφια Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Προφανώς ο Γιάννης Στάνοκογλου αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Λαμπερνάκη, τον ιδιοκτήτη του «Evangelo’s Restaurant» της Αλάσκα που μαθαίνει στους Εσκιμώους να τρώνε ελληνικές γεύσεις και το Evros-news.gr το είχε παρουσιάσει σε ρεπορτάζ του το 2017. Μάλιστα σε αυτό δουλεύει τα τελευταία χρόνια και ο μικρότερος αδερφός του Σταύρος, ο οποίος είχε στην πλατεία του Σοφικού την πιτσαρία όπου ο Εβρίτης ηθοποιός ανέφερε πως τα καλοκαίρια που ερχόταν με τους γονείς του στο Θούριο πήγε και έτρωγε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Από τον Έβρο στην παγωμένη Αλάσκα, έμαθε στους Εσκιμώους να τρώνε σουβλάκι