Τοψίδης: Πήρε τον πρώην υπουργό Ν.Δ. Αλέξανδρο Κοντό Άμισθο Ειδικό Σύμβουλο

Τοψίδης: Πήρε τον πρώην υπουργό Ν.Δ. Αλέξανδρο Κοντό Άμισθο Ειδικό Σύμβουλο

Ένας πρώην υπουργός και υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας, ο Αλέξανδρος Κοντός, ανέλαβε καθήκοντα Άμισθου Ειδικού Συμβούλου του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλου Τοψίδη.

Ο κ.Κοντός, επί χρόνια βουλευτής Ξάνθης, που διετέλεσε επί Κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή υφυπουργός αλλά και υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 24 Απριλίιο 2024 και την υπογράψει ο κ.Τοψίδης που του αναθέτει συγκεκριμένα:  Καθήκοντα Άμισθου Ειδικού Συμβούλου για την επικουρία του έργου του Περιφερειάρχη σε θέματα αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης.
Ο ως άνω άμισθος ειδικός σύμβουλος υπηρετεί εθελοντικά, δεν λαμβάνει μισθό ή αποζημίωση, υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Περιφερειάρχη για την επικουρία του οποίου ορίζεται, δεν παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα και δεν έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΨΙΔΗ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΝΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΑΜΙΣΘΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Ο Αλέξανδρος Κοντός είναι τώρα Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ Α.Ε. ), όπου Πρόεδρος ανέλαβε ο πρώην Πρωθυπουργός και πολύ καλός του φίλος Κώστας Καραμανλής. Παράλληλα να θυμίσουμε, ότι  ο γιος του Στράτος εκλέχθηκε δήμαρχος Ξάνθης τον περασμένο Οκτώβριο.