Δεκάδες λαθρομετανάστες σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Διδυμοτείχου-Σουφλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεκάδες λαθρομετανάστες σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Διδυμοτείχου-Σουφλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα και οι ντόπιοι, που έχουν συνηθίσει να βλέπουν στα χωριά πη στους δρόμους καθημερινά σχεδόν λαθρομετανάστες, δεν έκρυψαν την έκπληξη τους σήμερα στις 7 το πρωί, όταν ταξιδεύοντας με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από Διδυμότειχο προς Σουφλί, είδαν αυτή την εικόνα. 

Δεκάδες λαθρομετανάστες να διασχίζουν την εθνική οδό Διδυμοτείχου-Σουφλίου, μεταξύ Λαβάρων-Μάνδρας και μάλιστα παραλίγο να τους χτυπήσουν και διερχόμενα αυτοκίνητα αφού… πετάγονταν ξαφνικά από τις άκρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μάλιστα ένας επιβάτης του λεωφορείου κατέγραψε τους πάνω από 50 λαθρομετανάστες να περνούν από το ένα μέρος του κάθετου άξονα Αρδανίου-Ορμενίου στο άλλο και να προσπαθούν να κρυφτούν στα βουνά για να συνεχίσουν τον δρόμο τους.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Άλλωστε είναι δεδομένο ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί σημαντικά οι ροές αλλά και οι αποτροπές όσων επιχειρούν να μπουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

 

2 Σχόλια

 1. Όσο διαρκεί η επισιτιστική κρίση ένεκα της του πολέμου στην Ουκρανία, άλλο τόσο θα αυξάνονται οι ροές των Εποίκων Μεταναστών… Να τους πάρουν οι πονοψυχοι και Ζαμπλουτοι πολιτικοί του Μεταπολιτευτικου Δημοκρατικού Καθεστώτος στα σπίτια τους…

 2. Γουδίρας Γεώργιος

  Όλοι αυτοί με τους ίδιους νόμους με το ίδιο καθεστώς ελληνοποιουνται με την γνωστή διαδικασία επιβαρύνοντας η μη τον κρατικό προϋπολογισμό
  Όσο δεν υπάρχει διαδικασία άμεσης επιστροφής
  Είτε στην χώρα τους
  Είτε στην χώρα που τους προωθεί
  Στο ίδιο έργο θεατές
  Γνωρίζοντας την συνέχεια του έργου και το τέλος με την γνωστή κατάληξη

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*