Ποιος-ποιος-ποιος; Ο Αντώνης Βαμβακερός σε χορευτικό θρακιώτικης παράδοσης(ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος-ποιος-ποιος; Ο Αντώνης Βαμβακερός σε χορευτικό θρακιώτικης παράδοσης(ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος-ποιος-ποιος; Όχι ο… Μαύρος ο Θεός που φώναζαν κάποτε οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, αλλά ο Αντώνης Βαμβακερός, ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με την παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη και πρώην Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού.

Τον είδαμε λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες ντυμένο με την παραδοσιακή θρακιώτικη φορεσιά, μαζί με την σύζυγο του Μένη Σωτηριάδου, να χορεύουν θρακιώτικους χορούς ως μέλη του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαδιωτών Αλεξανδρούπολης στην Θεσσαλονίκη. Εκεί πραγματοποιήθηκε το 3ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Μικρασιατών στην Καλαμαριά  στις 2 Ιουλίου 2022 και ο σύλλογός ήταν ένας από τους εκπροσώπους της Θράκης με χορούς από την Ανατολική Θράκη.

Όπως μάθαμε, ούτε ο κ.Βαμβακερός, ούτε η σύζυγος του έχουν καταγωγή από το χωριό Λάδη Διδυμοτείχου, Απλά είναι φίλοι με τον Πρόεδρο του Γιώργο Πυλούδη και ξεκίνησαν να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς εκεί, οπότε έγιναν και μέλη του χορευτικού τμήματος και ταξίδεψαν στην συμπρωτεύουσα. Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε την φωτογραφία που βλέπετε με την σύζυγο του, στην προσωπική του σελίδα.

Απαλλαγμένος πλέον από τις κατηγορίες που του είχαν απαγγείλει ως Προέδρου του Πολυκοινωνικού, μια και αθωώθηκε τον περασμένο Μάιο (όπως και οι άλλοι κατηγορούμενοι της πρώην δημοτικής αρχής Λαμπάκη), ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης… το έριξε έξω στην Θεσσαλονίκη και φανέρωσε τις χορευτικές του επιδόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ (στο πλάι αριστερά)