Διδυμότειχο: Κάλυψαν τις λακκούβες στο Παλιούρι με άσφαλτο, αλλά την έστρωσαν με… ρόδες τρακτέρ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διδυμότειχο: Κάλυψαν τις λακκούβες στο Παλιούρι με άσφαλτο, αλλά την έστρωσαν με… ρόδες τρακτέρ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Αγίου Παντελεήμονα σήμερα(βοήθεια μας) και γιορτάζει το Παλιούρι Διδυμοτείχου, από τον ομώνυμο μεταβυζαντινό ναό που βρίσκεται στην δυτική άκρη του χωριού και όπως κάθε χρόνο 27 Ιουλίου υπάρχει και το Πανηγύρι στην πλατεία. 

Για να πάει όμως κανείς εκεί, ανάμεσα τους και οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, θα περάσουν από τον δρόμο μπροστά απ’ την εκκλησία. Εκεί εδώ και χρόνια υπήρχαν μεγάλες λακκούβες και το Evros-news.gr ανέδειξε με συνεχή ρεπορτάζ το πρόβλημα.

Αποφάσισαν λοιπόν από τον δήμο Διδυμοτείχου να δώσουν λύση και έστρωσαν το σημείο, με άσφαλτο αρκετών μέτρων. Μόνο που ενώ κάλυψαν εκείνες τις λακκούβες, δημιούργησαν άλλες πολύ περισσότερες στον αριθμό. Γιατί; Όπως θα δείτε και στο σημερινό, χαρακτηριστικό ΒΙΝΤΕΟ, έστρωσαν την άσφαλτο με τις ρόδες του JCB που είναι όπως αυτές ενός τρακτέρ και όχι κάποιον ειδικό κύλινδρο. Αποτέλεσμα; Τα πέλματα να δημιουργήσουν ένα σωρό τρύπες που ειδικά το βράδυ αν δεν προσέξει κανείς, κινδυνεύει τουλάχιστον με διάστρεμμα. Και αν σκεφτούμε ότι η πλειοψηφία των κατοίκων είναι ηλικιωμένοι, μπορεί και να κανένα πέσιμο που θα δημιουργήσει κάταγμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Μιλάμε για… ΜΝΗΜΕΙΩΔΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της δημοτικής αρχής του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, του… Αγίου Ρωμύλου όπως τον αποκαλεί στις εκπομπές του όπου τον φιλοξενεί πολύ συχνά και ο δημοσιογράφος Σταύρος Αποστολίδης.