Τι να φορέσετε με ένα δερμάτινο μπουφάν; Δείτε 3 γυναικεία tips μόδας!

Τι να φορέσετε με ένα δερμάτινο μπουφάν; Δείτε 3 γυναικεία tips μόδας!

-Συνδυάστε τα δερμάτινα μπουφάν σας αρμονικά, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το ξεχωριστό σας στυλ!

-Πώς να πετύχετε το total leather look και με ποια αξεσουάρ;

Το γυναικείο δερμάτινο μπουφάν έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και πλέον κάθε σύγχρονη γυναίκα έχει τουλάχιστον ένα στην ντουλάπα της.

Το γυναικείο δερμάτινο μπουφάν έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και πλέον κάθε σύγχρονη γυναίκα έχει τουλάχιστον ένα στην ντουλάπα της. Πολλοί είναι αυτοί που συγκρίνουν το καλό κρασί με τα δερμάτινα μπουφάν, αφού όσο πιο παλιό είναι ένα μπουφάν τόσο πιο όμορφο γίνεται ακριβώς σαν το κρασί. Μπαίνοντας στο https://modivo.gr/c/gynaikes/roucha/boufan/dermatina-boufan, θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από τέτοιου είδους μπουφάν που πραγματικά θα αγαπήσετε. Το δερμάτινο τζάκετ μπορεί να φορεθεί με όλων των ειδών τα ρούχα και όλες τις ώρες της ημέρας, εξαρτάται βέβαια και από το ύφος του. Αν για παράδειγμα θέλετε ένα δερμάτινο τζάκετ για κάθε μέρα και με πιο casual στυλ, επιλέξτε ένα χωρίς γιακά, τα γνωστά σε όλους μας bikers leather jackets και δημιουργήστε με ένα εφαρμοστό τζιν μια εμφάνιση που θα συζητηθεί για αρκετό καιρό.

Δοκιμάζοντας το δερμάτινο μπουφάν σας με ένα επίσημο ένδυμα

Το δερμάτινο τζάκετ μπορεί να αποτελεί σίγουρα μια αρκετά ακριβή επένδυση, αλλά όπως και όλες οι προσοδοφόρες επενδύσεις έτσι και το δερμάτινο τζάκετ «βγάζει το λεφτά του» γρήγορα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα μπορούσατε να το φορέσετε με τον πιο συχνό να είναι ο συνδυασμός του με επίσημο ένδυμα. Επιλέξτε να το φορέσετε με ψηλές μαύρες δερμάτινες γόβες, με υφασμάτινο pencil παντελόνι και με άσπρο κλασικό πουκάμισο που εύκολα θα βρείτε στο https://modivo.gr/c/gynaikes/roucha/blouzakia-poukamisa/poukamisa. Με ένα τέτοιο ρούχο, άνετα θα μπορούσατε να συνοδεύσετε τον σύντροφό σας για ένα ποτό ή για ένα ρομαντικό δείπνο, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορούσατε να το φορέσετε και για μια επαγγελματική συνάντηση με σημαντικούς πελάτες της εταιρείας σας. Πολλές είναι μάλιστα και οι γυναίκες που επιλέγουν να φορούν ένα δερμάτινο τζάκετ με το κοκτέιλ φόρεμά τους για να μην δείχνουν τόσο επίσημες. Όποιος και αν είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να φορέσετε το δερμάτινο τζάκετ σας, φροντίστε να το κάνετε σωστά με γούστο και αρκετά κοντά με το δικό σας προσωπικό στυλ.

Mexican Hispanic man in oversized denim jacket and woman in hat leather biker jacket kissing hugging laughing walking.groom bride wedding love couple in winter snow.fashionable stylish party wedding

Υιοθετώντας το rock στυλ που θέλετε με ένα δερμάτινο τζάκετ

Αν το καθημερινό σας στυλ παραπέμπει περισσότερο σε rock, τότε καλό θα ήταν και το επίσημό σας να μην ξεφεύγει πολύ από αυτό το στυλ. Για το επιτύχετε λοιπόν αυτό το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να έχετε μερικά basic rock κομμάτια στην ντουλάπα σας. Το rock στυλ χαρακτηρίζετε κυρίως από το δερμάτινο και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο το δερμάτινο τζάκετ πρέπει σίγουρα να κοσμεί την ντουλάπα σας. Ένα δεύτερο και εξίσου σημαντικό rock στοιχείο για επίσημο ένδυμα είναι οι δερμάτινες ψηλοτάκουνες γόβες που μπορούν επάξια να σταθούν σε οποιαδήποτε επίσημη περίσταση αλλά και σε συνδυασμό με οποιοδήποτε ρούχο. Για να υιοθετήσετε το ροκ στυλ πρέπει να υιοθετήσετε και τα δερμάτινα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Γι’ αυτό μην το σκέφτεστε ακόμα και επενδύστε στο καλό και διαχρονικό δερμάτινο ρούχο για να δημιουργήσετε το στυλ που όλοι ζηλεύουν και που όλοι στην ζωή τους θα ήθελαν να κάνουν κάποια στιγμή, το ροκ.