Χαμός με χιλιάδες κόσμου στο καρναβάλι Φερών, το καλύτερο πολλών χρόνων (φωτό)

Χαμός με χιλιάδες κόσμου στο καρναβάλι Φερών, το καλύτερο πολλών χρόνων (φωτό)

Χαμός έγινε σήμερα στο καρναβάλι των Φερών, με χιλιάδες κόσμου να κατακλύζουν την πόλη από την περιοχή, όλο το νομό Έβρου αλλά και επισκέπτες απ΄ όλη την Θράκη.

Ήταν κατά γενική ομολογία το πιο πετυχημένο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και οι χιλιάδες που βρέθηκαν στις Φέρες διασκέδασαν με την ψυχή τους και χόρεψαν σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Ο συντοπίτης μας τηλεπαρουσιαστής Πέτεος Πολυχρονίδης με τον μοναδικό του τρόπο ήταν αυτός που το παρουσίασε, ανεβάζοντας με την δική του συμμετοχή ακόμα περισσότερο το κέφι και την διάθεση.

Τρία χρόνια περίμεναν όλοι να δώσουν ξανά ραντεβού στις Φέρες, αφού η πανδημία του κορονοϊού είχαν στερήσει το καρναβάλι-θεσμός από όλους. Γι αυτό και η σημερινή ημέρα ήταν κάτι το μοναδικό και εντυπωσιακό.

Καρναβαλιστές, αλλά και θεατές κάθε ηλικίας, συμμετείχαν με την ψυχή αι την καρδιά τους, αφήνοντας στην άκρη για λίγα τα προβλήματα της καθηερινότητας.

Παρόντες ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης, που δέχονταν τα συγχαρητήρια όλων για την πετυχημένη διοργάνωση. Μαζί τους και άλλοι Αντιδήμαρχοι, όπως και οι βουλευτές Έβρου Τάσος Δημοσχάκης και Σταύρος Κελέτσης, καθώς και ο Αντιπεριφερειάχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Μετά την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, που περιείχε και εντυπωσιακά άρματα αλλά και πολλούς καρναβαλιστές, ακολούθησε η αναβίωση του παραδοσιακού έθιμου της Καμήλας.

Η σημερινή, πετυχημένη και εκπληκτική ημέρα έκλεισε στις Φέρες ιδανικά, με την μεγάλη συναυλία από την αγαπημένη της νεολαίας Anastasia, η οποία ξεσήκωσε τους πάντες και απογείωσε το κέφι στα ύψη.

Με χιλιάδες κόσμου να την απολαμβάνει και να κινείται στους ρυθμούς των επιτυχών της.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ