Μήνυμα αισιοδοξίας από Κελέτση: “Η ΝΔ είναι πολύ πιθανόν να έχει 4 βουλευτές 25 Ιουνίου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα αισιοδοξίας από Κελέτση: “Η ΝΔ είναι πολύ πιθανόν να έχει 4 βουλευτές 25 Ιουνίου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η προεκλογική περίοδος για τις νέες εθνικές εκλογές στις 25 Ιουτνίου έχει ξεκινήσει και στο νομό Έβρου και στη Ν.Δ έχουν στόχο να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τα ποσοστά τους και να εκλέξουν όχι μόνο δύο βουλευτές όπως έγινε 21 Μαίου, αλλά ακόμα και… τέσσερις.

Να πάρει δηλαδή και τις 4 έδρες στο νομό, κάτι που επεσήμανε με δηλώσεις του ο Σταύρος Κελέτσης, που ήταν δεύτερος σε ψήφους μετά τον Χρήστο Δερμεντζόπουλο και εκλέχθηκε μια και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου, επέλεξε να κρατήσει την έδρα στην Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS Radio και τον Σταύρο Αποστολίδη, ο κ.Κελέτσης, που με επιστολή του στον Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ Έβρου ζήτησε κοινές προπεκλογικέρς δράσεις και ήδη ο ίδιος ξεκίνησε επισκέψεις στο νομό, επεσήμανε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να κερδηθούν από τη Ν.Δ και οι 4 έδρες του Έβρου στις επόμενες εκλογές.

“Υπάρχει περίπτωση και ο ΣΥΡΙΖΑ με τις δυνάμεις που έχει και επειδή θα χάσει έδρες, να δοθούν ως μπόνους στο πρώτο κόμμα, υπάρχει μέσα σε αυτές να είναι και του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε θα πάμε στο 3-1 είτε να χαθούν και από ΣΥΡΙΖΑ και από Ελληνική Λύση και να πάμε στο 4-0. Κρατήστε το αυτό που σας λέω”, είπε ο έμπειρος βουλευτής, που ήδη έχει εκλεγεί τέσσερις φορές (2004, 2007, 2009, 2019, 2023) και πάει για πέμπτη εκλογή που θεωρείται σίγουρη αφού θα είναι τρίτος στη λίστα μετά από Μητσοτάκη, Δερμεντζόπουλο.

Χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκο Βελόπουλο εκπρόσωπο του λαϊκισμού στην Ελλάδα, αφού εκτός από το να λέει ότι δεν θέλει τους λαθρομετανάστες, δεν προτείνει τίποτε ουσιαστικό για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Θεώρησε μάλιστα ότι ήταν πολύ λογικό να πάρει την μία από τις τέσσερις έδρες του Έβρου, έστω και για μερικές ώρες, αφού στην περίπτωση του ΚΥΤ Φυλακίου ο λαϊκισμός θριάμβευσε, χωρίς αιτία όπως αποδείχθηκε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΕΛΕΤΣΗ