Kλινικά νεκρός o 57χρονος Εβρίτης, τον οποίο χτύπησε και πάτησε με το αυτοκίνητο 33χρονος Τούρκος

Kλινικά νεκρός o 57χρονος Εβρίτης, τον οποίο χτύπησε και πάτησε με το αυτοκίνητο 33χρονος Τούρκος

-Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, μετά από όσα έγιναν στο Τελωνείο Κήπων το μεσημέρι ης Παρασκευής

-Οι γιατροί είπαν στα τρία παιδιά, την σύζυγο και τους συγγενείς του ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 57χρονος αγρότης από την Γεμιστή Φερών, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής ενεπλάκη σε καβγά με έναν 33χρονο Τούρκο μετανάστη στο Τελωνείο των Κήπων και ο αλλοδαπός αφού τον χτύπησε πρώτα με λοστό, τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Το Evros-news.g σας ενημέρωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟ  το βράδυ της Παρασκευής,  για το συγκεκριμένο περιστατικό, με θύμα τον 57χρονο Εβρίτη, πατέρα τριών παιδιών, που νοσηλεύεται κλινικά νεκρός στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και οι θεράποντες ιατροί κάνουν λόγο για μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς του άτυχου αγρότη καταγγέλουν πως ο 33χρονος Τούρκος τον χτύπησε στο κεφάλι προτού τον παρασύρει με το αμάξι του.

Ο κ. Χρυσόστομος Ρήγας, ξάδελφος του 57χρονου, μίλησε στο protothema.gr πως οι δύο άνδρες τσακώθηκαν στην ουρά έξω από το τελωνείο και στη συνέχεια ο δράστης τον χτύπησε με ένα λοστό στο κεφάλι και τον πάτησε με το αυτοκίνητό του.

«Τον σκότωσαν, τον χάσαμε τον άνθρωπό μας. Στην αρχή, ήταν μέσα στο χώρο του τελωνείου και μετά βγήκε για να έρθει πίσω στο χωριό.
Μπλόκαρε στην Εγνατία, μπήκε ανάμεσα στις νταλίκες και δεν τον άφηναν να βγει. Οι συνοριοφύλακες που ήταν εκεί δεν ήξεραν τι να κάνουν και τον άφησαν αβοήθητο.

Κατέβηκε ο άλλος από το αμάξι, κάτι του είπε και μετά τον ‘καθάρισε’ με το λοστό στο κεφάλι του. Τον χτύπησε με δύναμη. Και μετά πέρασε με το αμάξι από πάνω του», λέει ο συγγενής του τραυματία οδηγού, με καταγωγή από το χωριό Γεμιστή Φερών, και τονίζει πως λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον 57χρονο καθώς είναι θέμα ωρών να επέλθει το μοιραίο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χαροπαλεύει ο 56χρονος Εβρίτης, συνελήφθη ο Τούρκος που τον πάτησε με το αυτοκίνητο μετά από λογομαχία

Αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με την γυναίκα του ξαδέρφου του 57χρονου που μίλησε στο newsit.gr, οι γιατροί τους ενημέρωσαν σήμερα ότι έφυγε από την ζωή νωρίς το μεσημέρι, ωστόσο λίγο αργότερα αναφέρθηκαν στον άτυχο άντρα ως κλινικά νεκρό.

«Είναι πολύ σοβαρό αυτό που συνέβη. Δεν ξέρουμε τίποτα περισσότερο. Στην αρχή, στις 12:00 μας είπαν ότι πέθανε αλλά τώρα μας λένε ότι είναι κλινικά νεκρός και περιμένουμε» λέει η νύφη του 57χρονου στο newsit.gr.

Όσον αφορά στις νομικές ενέργειες της οικογένειας για την άδικη και άγρια όπως την χαρακτηρίζουν επίθεση στον 57χρονο από τον 33χρονο, ο στενός συγγενής του μας εξηγεί: «ο ξάδερφός μου έχει τρία παλληκαράκια, τα δύο είναι παντρεμένα. Τα παιδιά μαζί με την σύζυγό του θα δουν τι θα κάνουν με αυτό που τους συνέβη. Τώρα τα έχουμε όλοι χαμένα» καταλήγει ο ξάδερφος του άτυχου 57χρονου άντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Ανακοίνωση Αστυνομίας: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 33χρονος Τούρκος που πάτησε με αυτοκίνητο 57χρονο Εβρίτη

Το αυτοκίνητο του 33χρονου Τούρκου, κάτοικου Γαλλίας, κατασχέθηκε ενώ ο ίδιος αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης ενώπιον του Ανακριτή Αλεξανδρούπολης. Κι αυτό δεν θα γίνει αύριο Δευτέρα, αφού αν-ο μη γένοιτο- ο άτυχος 57χρονος φύγει από την ζωή, η κατηγορία που βαρύνει τον Τούρκο θα μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.