Έβρος: Κάτοικος βρέθηκε χτυπημένος από αυτοκίνητο πάνω στην Εγνατία οδό και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Έβρος: Κάτοικος βρέθηκε χτυπημένος από αυτοκίνητο πάνω στην Εγνατία οδό και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Μια πολύ περίεργη υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες ώρες την αστυνομία, με σοβαρό τραυματισμό ενός κατοίκου του χωριού Γεμιστή.

Ο συγκεκριμένος κάτοικος, ηλικίας άνω των 50 ετών, βρέθηκε πάνω στην Εγνατία οδό λίγο πριν τον συνοριακό σταθμό των Κήπων Έβρου, πατημένος από ρόδες οχήματος και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες κατάφερε να εξασφαλίσει το evros-news, στον τόπο που έγιναν όλα αυτά βρέθηκαν άνδρες της αστυνομίας που προσπαθούν να δώσουν εξηγήσεις σε αυτή την υπόθεση, η οποία εξελίχθηκε ως εξής: ο συγκεκριμένος κάτοικος πήγαινε μέσω της Εγνατίας Οδού προς το χωριό του Γεμιστή, εγκλωβίστηκε στην μεγάλη κίνηση Ι.Χ και φορτηγών με κατεύθυνση προς Τουρκία λόγω των καθυστερήσεων στο τελωνείο Κήπων, και επειδή βιαζόταν, εκνευρισμένος είχε απλή λεκτική αντιπαράθεση με κάποιους άλλους οδηγούς.

Κατέβηκε με τα πόδια και πήγε ως το σημείο που βρίσκονται οι αστυνομικοί του συνοριακού σταθμού των Κήπων, ζήτησε την βοήθεια τους για να απεγκλωβιστεί και να στρίψει στο δρόμο για το χωριό του και έφυγε.

Μετά από πολλή ώρα βρέθηκε χτυπημένος εμφανώς από ρόδες οχήματος πεσμένος πάνω στο οδόστρωμα της Εγνατίας οδού. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η  Aστυνομία διεξάγει έρευνες προκειμένου να ρίξει “φως” σε αυτό το πρωτοφανές περιστατικό.