Με Γιώργο Σαμπάνη, Πιλάτο Κουνατίδη, ξεκινάει σήμερα το Φεστιβάλ Νέων Άρδας στις Καστανιές

Με Γιώργο Σαμπάνη, Πιλάτο Κουνατίδη, ξεκινάει σήμερα το Φεστιβάλ Νέων Άρδας στις Καστανιές

Ξεκίνημα σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου στις Καστανιές και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 31 Ιουλίου, η 27η Συνάντηση Νέων Άρδας 2023, το Φεστιβάλ-θεσμός δεκαετιών. Με τον Γιώργο Σαμπάνη, τον Πιλάτο Κουνατίδη και την Παυλίνα Βουλγαράκη να ανοίγουν τη αυλαία των καλλιτεχνικών εμφανίσεων.

Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τις χιλιάδες επισκεπτών, που θα παρακολουθήσουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα αλλά και πάρουν μέρος στις παράλληλες δράσεις του φετινού φεστιβάλ. Με τον καταξιωμένο και αγαπημένο της νεολαίας Γιώργο Σαμπάνη να κάνει απόψε την αρχή, έχοντας δίπλα του την ταλαντούχα Παυλά Βουλγαράκη.

Μαζί τους στην αποψινή βραδιά στην σκηνή της 27ης Συνάντησης Νέων Άρδας και ο Πιλάτος Κουνατίδης.

Για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο προς τις Καστανιές, το ΚΤΕΛ Έβρου έχει μεριμνήσει με τα δρομολόγια που ανακοίνωσε για τις ημέρες διεξαγωγής του Φεστιβάλ.

Ολόκληρο το πρόγραμμα με τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών αλλά και τις πολλές παράλληλες δράσεις όλων των ημερών, περιλαμβάνει:

Οι διοργανωτές κυκλοφόρησαν και τις οδηγίες προς τους επισκέπτες αλλά και τους κατασκηνωτές, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται όσο πλησιάζει η σημερινή έναρξη της 27ης Συνάντησης Νέων Άρδας.

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ

Ardas festival original page Συνάντηση Νέων Άρδας