Πολύ δύσκολη νύχτα στο Σουφλί: Η φωτιά κατευθύνεται και προς Πρωτοκκλήσι, Αγριάνη, Σιδηρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ δύσκολη νύχτα στο Σουφλί: Η φωτιά κατευθύνεται και προς Πρωτοκκλήσι, Αγριάνη, Σιδηρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ δύσκολη αναμένεται να είναι ιαι αυτή η νύχτα για την ευρύτερη περιοχή του Σουφλόου, αφού η φωτιά του δάσους Δαδιάς εξακολουθεί να καίει ανεξέλεγκτα προς διάφορες κατευθύνσεις ιαι ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί.

Οι φλόγες πέρασαν τον επαρχιακό δρόμο από Γιαννούλη προς Σιδηρώ, αλλά και προς την πλευρά του χωριού Πρωτοκκλήσι, ενώ δίπλα υπάρχει και η Αγριάνη. Οι προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων να την σταματήσουν, δεν έχουν φέρει μέχρι τώρα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι εναέριες ρίψεις από 5 αεροπλάνα ήταν συνεχείς μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας, προσωρινά… έκοψαν κάπως την πορεία της φψτιάς, αλλά αυτή καίει και προς την περιοχή του χωριού Γιαννούλη που χθες οι υπεάνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών το έσωσαν, αλλά και προς το Σιδηρώ αλλά και το Σουφλί.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η κατεύθυνση της όλο το βράδυ, γύρω από τα χωριά αλλά και το Σουφλί δημιουργούνται αντιπυρικές ζώνες συνέχεια από κατοίκους και εθελοντές, με μηχανήματα του δήμου Σουφλίυ, της Περιφέρειας και δικά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μάχη μεταξύ Γιαννούλης, Σουφλίου, Σιδηρώ, με συνεχείς ρίψεις εναέριων απ’ το ξημέρωμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή ήταν η κατάσταση πριν λίγη ώρα από την περιοχή του Σουφλίου, που απέχει αρκετά από το μέτωπο της φωτιάς, όμως τίπιτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναφορά στη Βουλή στην ανάρτηση-ευχαριστώ στους πυροσβέστες του Αντιδημάρχου Σουφλίου (ΒΙΝΤΕΟ)