Μαργαρίτης Κίρκος («ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» ): Επικίνδυνοι για την περιοχή μας Σταυράκογλου, Τοψίδης. «Έγκλημα» αν ψηφιστούν

Μαργαρίτης Κίρκος («ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» ): Επικίνδυνοι για την περιοχή μας Σταυράκογλου, Τοψίδης. «Έγκλημα» αν ψηφιστούν

-«Εξαφάνισαν» την Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου το 2018, ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος. Xιλιάδες μικρομέτοχοι κλαίνε τα χρήματα που έχασαν

-Ο Σταυράκογλου που διεκδικεί τον Δήμο Αλεξανδρούπολης αποτελεί ένα κομματικοδίαιτο, κρατικοδίαιτο πρόσωπο

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Έβρου  της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ» και δεύτερος σε σταυρούς στις πρόσφατες εθνικές εκλογές Μαργαρίτης Κίρκος, παίρνει ξεκάθαρη θέση για τις επερχόμενης αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο κ.Κίρκος με γραπτή δήλωση του, επισημαίνει ότι θεωρεί επικίνδυνους για την περιοχή μας τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Σταύρο Σταυράκογλου και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη και θεωρεί «έγκλημα» αν ψηφιστούν και πολύ περισσότερο εκλεγούν. Όπως αναφέρει:

«Θέλω να απευθυνθώ εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών που έχουμε μπροστά μας, στους πολίτες του νομού Έβρου. Όχι μόνο σε αυτούς που ψήφισαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» δίνοντας της το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά και εμένα προσωπικά δίνοντας μου την ευκαιρία να διεκδικήσω την παρουσία μου στην Βουλή και να τους εκπροσωπήσω, αλλά σε όλους τους Εβρίτες.

Θεωρώ ότι θα είναι «έγκλημα» και μάλιστα τεράστιο, αν ψηφιστούν και πολύ περισσότερο εκλεγούν, οι κύριοι Σταυράκογλου και Τοψίδης, Οι άνθρωποι έχουν αποδείξει στη  διαδρομή και πορεία τους, ότι είναι επικίνδυνοι για τον τόπο. «Εξαφάνισαν» την Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου το 2018, ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα και ενώ ένα χρόνο πριν υπόσχονταν όταν εκλέχθηκαν ότι θα την εκτοξεύσουν. Αποτέλεσμα; Φέτος έκλεισε η πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας στην οποία είχε απορροφηθεί η Τράπεζα του νομούς μας και χιλιάδες μικρομέτοχοι κλαίνε τα χρήματα που έχασαν.

Ο Σταύρος Σταυράκογλου που διεκδικεί τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, είναι γνωστό ότι αποτελεί ένα κομματικοδίαιτο, κρατικοδίαιτο πρόσωπο στην συντριπτική πλειοψηφία των χρόνων της διαδρομής του. Αυτός και η ομάδα η οποία τον περιβάλλει, είναι επικίνδυνοι γιατί ενεργούν παρασκηνιακά, αντιθεσμικά και δεν έχουν κανένα φραγμό προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Όπως μάλιστα τον κατήγγειλα σε προηγούμενη δήλωση μου, το περιβάλλον του έκανε απαράδεκτη παρέμβαση στις εθνικές εκλογές υπέρ του συνυποψηφίου μου Παράσχου Παπαδάκη, αν και του είχα ζητήσει να παραμείνει ουδέτερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Μαργαρίτης Κίρκος: Καταγγέλω το «σύστημα Σταυράκογλου» για απαράδεκτη και ανήθικη πολιτικά ανάμιξη στις εκλογές της «Ελληνικής Λύσης»

Όσον αφορά τον Χριστόδουλο Τοψίδη, ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου δεν προσέφερε το παραμικρό σε εμάς τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες όλα αυτά τα χρόνια και τον ενδιέφεραν μόνο τα προσωπικά του επιχειρηματικά συμφέροντα και μιας παρέας φίλων του.

Για να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι καταγγέλθηκε, μηνύθηκε και θα δικαστεί με την κατηγορία ότι χτύπησε γυναίκα επαγγελματία, με τον θεσμικό του ρόλο και μέσα στο κτίριο του Επιμελητηρίου Έβρου.

Η «Ελληνική Λύση» και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Βελόπουλος, τους οποίους υπηρέτησα όλα τα προηγούμενα χρόνια χωρίς ιδιοτέλεια και καιροσκοπισμούς, δεν παίρνει θέση υπέρ κανενός υποψηφίου. Γι’ αυτό λυπάμαι πραγματικά, που ο Βουλευτής Έβρου του κόμματος μου Παράσχος Παπαδάκης, μέσω στενού συνεργάτη του στο βόρειο τμήμα του Έβρου, πήρε δημόσια θέση υπέρ της υποψηφιότητας του κ.Τοψίδη, ενώ στην Βουλή ο βουλευτής μας κατήγγειλε εργολάβους σίτισης και καθαριότητας ή φύλαξης που τα κονομάνε από το ΚΥΤ Φυλακίου. Ένας από αυτούς είναι και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, που μαζί με συγκεκριμένους υποψηφίους του, στενός συνεργάτης του έδωσε δημόσια «γραμμή» να στηριχθούν.

Κι επίσης, είναι γνωστό ότι παρασκηνιακά στηρίζει τον συνδυασμό του Σταύρου Σταυράκογλου για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, όχι μόνο γιατί εκεί είναι υποψήφιοι συνεργάτες του, αλλά σε μια… ανίερη συμμαχία που ξεκίνησε προεκλογικά με την στήριξη του από το σύστημα Σταυράκογλου και τώρα ήρθε η ώρα να την ανταποδώσει.

Μαργαρίτης Κίρκος

Πρώην Υποψήφιος βουλευτής Έβρου

Της «Ελληνικής Λύσης»