Γιάννης Περιστεράκης: Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ και της Αναπτυξιακής βορείου Έβρου, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστιάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Περιστεράκης: Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ και της Αναπτυξιακής βορείου Έβρου, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστιάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Περιστεράκης διεκδικεί την Κυριακή την ψήφο των συμπολιτών του ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστιάδας με τον συνδυασμό του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη.

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΟ), της Αναπτυξιακής βορείου Έβρου και της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Άρδα, είναι από τους βασικούς συνεργάτες του κ.Μαυρίδη και αφιερώνει μεγάλο μέρος του καθημερινού του χρόνου στις αρμοδιότητες αυτές.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Evros-news.gr και τον Κώστα Πιτιακούδη, μας μίλησε για τα έργα που πραγματοποίησε και υλοποιεί τώρα η ΔΕΥΑΟ στην πόλη και τα χωριά της Ορεστιάδας, για όσα προγραμματίζονται και είναι έτοιμες οι μελέτες, επισημαίνοντας ότι τα θετικά αποτελέσματα οι πολίτες τα βλέπουν. Αναφέρθηκε ακόμα στα χρήματα που ήρθαν στην περιοχή μέσω της Αναπτυξιακής βορείου Έβρου από το LEADER, ενώ μίλησε και για το σπουδαίο έργο της εγκατάστασης φυσικού αερίου που θα μειώσει το ενεργειακό κόστος για τον κόσμο και αποτελεί μεγάλη επιτυχία της σημερινής δημοτικής αρχής.

Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι πολίτες του δήμου Ορεστιάδας θα εμπιστευθούν ξανά στις προσεχείς εκλογές τον Βασίλη Μαυρίδη και την παράταξη του, για να συνεχίσουν το έργο τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗ