Αλεξανδρούπολη: Τραυματισμός γυναίκας από τζαμαρία που… έφυγε στον δρόμο – Δεκάδες δέντρα ξεριζώθηκαν ή έσπασαν

Αλεξανδρούπολη: Τραυματισμός γυναίκας από τζαμαρία που… έφυγε στον δρόμο – Δεκάδες δέντρα ξεριζώθηκαν ή έσπασαν

Η κακοκαιρία με θυελλώδεις ανέμους κυρίως και βροχή αλλά όχι τόσο μεγάλης έντασης, συνεχίζει να πλήττει την Αλεξανδρούπολη αλλά και ολόκληρο το νομό Έβρου τις τελευταίες ώρες.

Πολλά είναι τα προβλήματα και οι ζημιές που προκλήθηκαν κυρίως από ξερίζωμα ή σπάσιμο δέντρων σε διάφορα σημεία. Όπως για παράδειγμα στο 6ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό της Αλεανδρούπολης, όπου το δέντρο που έπεσε κατέστρεψε κάγκελα και τοίχο της αυλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τζαμαρία  έπεσε από όροφο πολυκατοικίας πίσω από την Λεωφόρο Δημοκρατίας και από τα τζάμια τραυματίστηκε γυναίκα διερχόμενη στην οποία δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από συμπολίτες της και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μήοως απαιτηθεί μεταφορά της στο νοσοκομείο. Άλλη μία φίλη της που βρισκόταν δίπλα, έπαθε σοκ όταν ξαφνικά είδε μια τζαμαρία να… σκάει διπλα της.

Πολλά δέντρα σε διάφορες περιοχές της Αλεξανδρούπολης, όπως στα Δικαστήρια αλλά και στην κεντρική Λεωφόρο Δημοκρατίας και αλλού, ξεριζώθηκαν ή έπεσαν.

Μάλιστα στην Λεωφόρο Δημοκρατίας καταπλάκωσε αυτοκίνητο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής και συνεργείων του δήμου να κοπεί και να απομακρυνθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη: Δέντρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο κέντρο – Πολλά σπασμένα δέντρα στο νομό

Το ίδιο και στον υπόλοιπο νομό Έβρου, με δέντρο να πέφτει στον δρόμο από το χωρό Φυλακτό Σουφλίου προς την εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Ορμενίου και να διακόπτευαι η κυκλοφορία.

Το ίδιο έγινε νωρίτερα στον δρόμο από την Μάνδρα Σουφλίου προς το Πρωτοκκλήσι, στο ύψος της Αγριάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Αλεξανδρούπολη: Αποκλείστηκε προληπτικά η κυκλοφορία στον δρόμο Δικέλλων-Μεσημβρίας λόγω μεγάλων κυμάτων απ’ τους ισχυρούς ανέμους

Μια στέγη παλιού μη κατοικίσιμου σπιτιού… ξεκόλλησε στο χωριό Φυλάκιο Ορεστιάδας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.