Σουφλί: Πετυχημένη η φετινή 13η Γιορτή Μανιταριού στη Δαδιά, πολύς κόσμος έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σουφλί: Πετυχημένη η φετινή 13η Γιορτή Μανιταριού στη Δαδιά, πολύς κόσμος έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πετυχημένη και με πολύ κόσμο, παρά τις δύσκολες καρικές συνθήκες που υπήρχαν χθες Σάββατο, πρώτη ημέρα διοργάνωσης της, ήταν και η φετινή 13η Γιορτή Μανιταριού στην Δαδιά.

Σήμερα που κορυφώθηκαν οι δράσεις, η παρουσία πολιτών από κάθε σημείο του νομού Έβρου δίπλα στο Δάσος της Δαδιάς, που το περασμένο καλοκαίρι καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό από τις πυρκαγιές, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας.

Την διήμερη 13η Μανιταρογιορτή διοργάνωσαν ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Ακρίτας Δαδιάς, ο Δήμος Σουφλίου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το ΟΦΥΠΕΚΑ. Παροντες ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου και μόνιμος κάτοκος Δαδιάς Βασίλης Δελησταμάτης και ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, με Αντιδημάρχους του και δημοτικούς συμβούλους.

Ο κόσμος, οικογένειες με μικρά παιδιά, απόλαυσαν λιχουδιές από μανιτάρια και παρακολούθησαν τους παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά συγκροτήματα του Χορευτικού Ομίλου Αλεξνδρούπολης και το “Σταυροδρόμι της Ελληνικής Παράδοσης” Αλεξανδρούπολης, υπό τους ήχους της λαϊκοδημοτικής ορχήστας Έβρου “Η Παράδοση”.

Ακολούθησε γλέντι για όσους βρέθηκαν σήμερα στην Δαδιά και για την φετινή Γιορτή Μανιταριού που έχει γίνει πλπεκν θεσμός και αναδεικνύει, παρά τις καταστροφές των δυο τελευταίων χρόνων την ομορφιά της περιοχής.