????????????????????????????????????

Ορεστιάδα: Παραίτηση Σάκη Παπανδρέου από Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών

Την παραίτηση του από Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστιάδας αλλά και από επικεφαλής της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών “Είναι στο Χέρι μας”, ανακοίνωσε χθες βράδυ (11/12), στη διάρκεια της ανοιχτής συνέλευσης της Κίνησης, ο Σάκης Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου παρουσίασε τον απολογισμό της τελευταίας τετραετίας, τις παρεμβάσεις και τις πρωτοβουλίες της παράταξης του για τα ζητήματα της καθημερινότητας, την υπεράσπιση δικαιωμάτων και αδύναμων, αλλά όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε στην ομιλία του: “ωστόσο ο κόσμος τα λογίζει αλλιώς τα πράγματα και έχει άλλο κριτήριο στην κάλπη”.
Έκανε λόγο για “ήττα στις εκλογές” του περασμένου Οκτωβρίου για την παράταξης και τόνισε πως ο ίδιος παραμένει ενεργό μέλος της Κίνησης. Αφήνει ωστόσο χώρο και χρόνο για ένα νέο, διάδοχο σχήμα που θα ανανεώσει τη δυναμική της παράταξης, “η οποία πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει”, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.
 Ο Σάκης Παπανδρέου ήταν επικεφαλής της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών “Είναι στο Χέρι μας” επί μία πενταετία και ήταν υποψήφιος δήμαρχος το 2019 και το 2023. Στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου, ως επικεφαλής της παράταξης, ήταν ο μοναδικός που εξελέγη στη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, με πρώτο επιλαχόντα τον Σάκη Κυργιάννη, ο οποίος και θα καταλάβει την έδρα της παράταξης.
Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας