Σουφλί: Στην Δαδιά γυρίστηκε η Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή της ΕΡΤ3 “Κυριακή στο Χωριό ξανά”

Σουφλί: Στην Δαδιά γυρίστηκε η Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή της ΕΡΤ3 “Κυριακή στο Χωριό ξανά”

Στην πανέμορφη Δαδιά που δοκιμάστηκε το καλοκαίρι από τηνκαταστροφική πυρκαγιά στο παγκόσμιας σημασίας δάσος του Εθνικού Πάρκου Δαδιάς-Λευκίμης, γυρίστηκε η Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή της ΕΡΤ3 “Κυριακή στο Χωριό ξανά”.

Με ενέργειες του Δήμου, ο παρουσιαστής της γ ωστής εκπομπής Κωστής Ζαφειράκης με τους συνεργάτες του και το συνεργείο της ΕΡΤ3, βρέθηκαν στη Δαδιά για τα γυρίσματα της συγκεκριμένης εκπομπής ως “Πρωτοχρονιά Στο Χωριό”. Με την βοήθεια και την εθελοντική προσφορά  των μελώντου Αθλητικού Επιμορφωτικου Συλλόγου ΑΚΡΙΤΑΣ ΔΑΔΙΑΣ, αλλά και όλων των κατοίκων.
Όπως μάλιστα αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Σύλλόγος ΑΚΡΙΤΑΣ ΔΑΔΙΑΣ ευχαριστώντας όσους συνέβαλλαν στα γυρίσματα της εκπομπής που θα μεταφοθεί τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς από την ΕΡΤ3:
“Πρωτοχρονιά Στο Χωριό” και αναμένεται να είναι ένα φανταστικό επεισόδιο!! Πως να μην είναι άλλωστε όταν συνεργάζεσαι με τόσο φανταστικούς ανθρώπους!!!
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον παρουσιαστή της εκπομπής “Κυριακή στο Χωριό ξανά” Κωστή Ζαφειράκη & το συνεργείο της ΕΡΤ3, Χριστίνα, Κώστα, Διονύση, Μάκη, Φοίβο & Λευτέρη για την άψογη συνεργασία μας!
Ευχαριστούμε τον Δήμο Σουφλίου που βοήθησε η ιδέα αυτή να γίνει πράξη!
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη & τους εθελοντές του Αθλητικού Επιμορφωτικου Συλλόγου ΑΚΡΙΤΑΣ ΔΑΔΙΑΣ για την συμμετοχή τους!
Τους μικρούς & μεγάλους μας φίλους για τα παραδοσιακά κάλαντα που αναβίωσαν!
Τον χοροδιδάσκαλο μας Μπαμπαλιά Γεώργιο και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας για τους υπέροχους χορούς που μας χαρίσανε!
Ευχαριστούμε τη Λαϊκοδημοτική Ορχήστρα “Η Παράδοση”!
Ευχαριστούμε τις γυναίκες & άντρες του χωριού για τα νόστιμα εδέσματα που μαγείρεψαν και μας παρουσίασαν!
Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σουφλίου “ΑΝΕΜΗ” & τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΑΚΡΙΤΕΣ” για τις φορεσιές που μας δανείσανε!
Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Εθελοντών Νεολαίας Σουφλίου “ΚΙΝΗΣΟΥ”!
Ευχαριστούμε το Ανθοπωλείο Γιώργος-Χρήστος Παπαλιάς για τα όμορφα λουλούδια τους!
Ευχαριστούμε όσα μαγαζιά του χωριού συνέβαλαν με όποιον τρόπο μπορούσαν!
Ευχαριστούμε τη Μονάδα Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Δέλτα Έβρου και Δάσους Δαδιάς-Ο.ΦΥ.Π.Ε.Κ.Α!
Ευχαριστούμε την Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης!
Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας & Σουφλίου Κύριο Δαμασκηνό, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτης Π. Θεόφιλο Βασιλάκο, καθώς & τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Π. Ιωακείμ Βαλιδάκη!
Τέλος ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους Δαδιώτες & Δαδιώτισσες, που ανοίξανε τα σπίτια τους για τις ανάγκες των γυρισμάτων και με επιμονή & υπομονή βοήθησαν όπου ο καθένας μπορούσε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες!!!