Επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό από τους αγρότες. Εκφράζουν δυσαρέσκεια για Αυγενάκη

Επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό από τους αγρότες. Εκφράζουν δυσαρέσκεια για Αυγενάκη

Επιστολή διαμαρτυρίας για να μην βγουν τα… γαλάζια τρακτέρ στους δρόμους και συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ζητούν οι αγρότες.

Στην επιστολή εκφράζουν μάλιστα την έντονη δυσαρέσκεια τους για το πρόσωπο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη και τονίζουν:

«Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ, με αγανάκτηση απευθυνόμαστε σε εσάς για να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας απέναντι στο πρόσωπο του νέου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ Αυγενάκη.

Εδώ και έξι μήνες δεν έχει συναντηθεί με κανένα αγρότη ή αγροτική οργάνωση, παρόλες τις πολλές οχλήσεις που έχει δεχτεί.

Ο κλάδος μας είναι ο μοναδικός κλάδος και μάλιστα είναι και παραγωγικός, που είδε το εισόδημα του να μειώνεται αντί να αυξάνεται όπως συμβαίνει στους υπόλοιπους, με κύριο πρόβλημα τις επιδοτήσεις.

Επίσης θέλουμε να υπάρχει σταθερότητα στο υπουργείο και στον ΟΠΕΚΕΠΕ , γιατί δεν μπορούμε να συνεννοούμαστε κάθε λίγο και λιγάκι με νέα πρόσωπα.

Πρέπει να παρέμβετε άμεσα για να μην δείτε τα γαλάζια τρακτέρ στους δρόμους με την νέα χρονιά.»

Την επιστολή υπογράφουν ο κ. Στέργιος Λίτος πρόεδρος ΠΑΣΚΕΦ, η κ. Ελπίδα Σιδηροπούλου πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Σερρών, ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος για τον Α.Σ Πέλλας, ο κ. Γιώργος Μποτροτσός για τον Α.Σ Κομοτηνής, ο κ. Δημήτρης Παπαδάκης για τον Α.Σ Χαλκιδικής, ο κ. Αναστάσιος Λιολιόπουλος για τον Α.Σ Αλεξανδρούπολης, ο κ. Θεοφάνης Τραγάκης για τον Α.Σ Λάρισας και ο κ. Βάιος Γκάνης για τον Α.Σ Φθιώτιδας.