Α.Σ.Δ.”Η ΕΝΩΣΗ” Ορεστιάδας: Εξασφαλίσαμε στον ηλίανθο 47 λεπτά το κιλό για τους παραγωγούς

Ευχάριστα νέα για τους παραγωγούς ηλίανθου έφερε η ανακοίνωση από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δημητριακών Ορεστιάδας «Η ΕΝΩΣΗ».

Οποίο άρτια οργανωμένος και αποτελεσματικός στη λειτουργία του συνεταιρισμόςτου Έβρου και όχι μόνο, ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε τιμή παραγωγού 47 λεπτά το κιλό στον ηλίανθο. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Μετά από εποικοδομητικές διαπραγματεύσεις με την εταιρεία AGROINVEST Α.Ε.Β.Ε., η ελάχιστη τιμή για τον παραγωγό διαμορφώνεται στα 470 ευρώ ανά τόνο (0,47 λεπτά ανά κιλό), για τον ενεργειακό ηλίανθο.

Η ΕΝΩΣΗ παραμένει σταθερά στο πλευρό του παραγωγού και αναλογιζόμενη το υψηλό κόστος παραγωγής που αντιμετωπίζει ο αγρότης σήμερα, αποδεικνύει εμπράκτως τον πρωταρχικό στόχο και σκοπό του Συνεταιρισμού, που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του παραγωγού.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στα Κεντρικά Γραφεία στην Ορεστιάδα, στο Τμήμα Δημητριακών (Τηλ. 2552081459, 81458, 81457), στα Πρατήρια Γεωργικών Εφοδίων και στο Υποκατάστημα Δικαίων (Τηλ. 2556031481), για την σύναψη σχετικής σύμβασης.

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ Ορεστιάδας «Η ΕΝΩΣΗ» από το 1944 πάντα κοντά στους αγρότες.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ.Δ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
«Η ΕΝΩΣΗ»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ Χ. ΚΟΥΜΠΡΙΔΗΣ