Στην Αλεξανδρούπολη τον Φεβρουάριο οι Πανελλήνιοι αγώνες MMA απ’ την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης

Στην Αλεξανδρούπολη τον Φεβρουάριο οι Πανελλήνιοι αγώνες MMA απ’ την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους Πανελλήνιους αγώνες MMA.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΜΜΑ (GAMMA) και συνδιοργανωτή το σωματείο Άγιος Δημήτριος Αλεξανδρούπολης και τον προπονητή Άρη Παντελίδη.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η περσινή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, η πόλη της Αλεξανδρούπολης και πιο συγκεκριμένα το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» ετοιμάζεται για ένα ακόμα μεγάλο μαχητικό event.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το αγωνιστικό σύστημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας και τους κανονισμούς της GAMM-ΕΛΟΠ την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης τις 17:00.

Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική αθλητική διοργάνωση που φέρνει στην πόλη η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη, που χάρη στην παρουσία και επισκεψιμότητα μεγάλου πλήθους αθλητών, προπονητών και παραγόντων, ενισχύει και τον αθλητικό τουρισμό και μάλιστα μέσα στην “καρδιά” του χειμώνα.