Σαμοθράκη:  Έλληνας και αλλοδαπός συνελήφθησαν για ναρκωτικά

Σαμοθράκη: Έλληνας και αλλοδαπός συνελήφθησαν για ναρκωτικά

Δυο συλλήψεις για ναρκωτικά, ενός Έλληνα και ενός αλλοδαπού είχαμε στην Σαμοθράκη, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από 14 έως και 20-2-2024 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνελήφθησαν οι δύο ιαι σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων κατά περίπτωση.
Ειδικότερα, το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αστυνομιοί συνέλαβαν έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό σε περιοχές της Σαμοθράκης, μαζί με συλλήψεις σε άλλες περιοχές της Περιφέριας ΑΜΘ. Συνολικά σε 10 άτομα που συνέλαβαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τρείς οικίες και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, συνολικά 30,39 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 11,28 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 5,1 γραμμάρια κοκαΐνης , 2 τσιγάρα κάνναβης, 11 ναρκωτικά δισκία και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.
Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δυο υποθέσεις της Σαμοθράκης ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης