Στο Αμβούργο οι 33ες Εκδηλώσεις Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης τον ερχόμενο Μάιο

Στο Αμβούργο οι 33ες Εκδηλώσεις Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης τον ερχόμενο Μάιο

Στην πόλη του Αμβούργου θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάιο οι  33ες εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, με αφορμή την επέτειο απελευθέρωσης της Θράκης και την ένταξή της στον εθνικό κορμό, η Ομοσπονδία Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θρακιωτών Αμβούργου και Περιχώρων α.Σ., διοργανώνουν τις 33ες εκδηλώσεις της Ο.Θ.Σ.Ε. το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, στην αίθουσα Stadthalle Winsen (Luhe), Luhdorfer Straße 29, 21423 Winsen (Luhe).

Οι 33ες εκδηλώσεις επικεντρώνονται στην ανάδειξη των παραδόσεων και του λαογραφικού πλούτου της Θράκης και είναι αφιερωμένες στον μεγάλο δάσκαλο και ερμηνευτή της θρακιώτικης μουσικής παράδοσης Χρόνη Αηδονίδη.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις αυτές οι οποίες θα περιλαμβάνουν μουσικοχορευτικές παραστάσεις, δρώμενα και ένα αυθεντικό Θρακιώτικο γλέντι!

Η παράδοση, η φιλοξενία και η ενότητα είναι οι αξίες που μας ενώνουν και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την πολυμορφία και την πλούσια παράδοση της ιδιαίτερης πατρίδας μας.