Μαρία Κανίδου: Η επιχειρηματίας απ’ τη Νέα Βύσσα, της βιομηχανίας παραγωγής πλαστικών οικιακών σκευών Cyclops S.A (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαρία Κανίδου: Η επιχειρηματίας απ’ τη Νέα Βύσσα, της βιομηχανίας παραγωγής πλαστικών οικιακών σκευών Cyclops S.A (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρία Κανίδου μια δυναμική γυναίκα επιχειρηματίας που διακρίνεται για την αφοσίωση της στην καινοτομία και την ανάπτυξη, με την βιομηχανία παραγωγής πλαστικών οικιακών σκευών Cyclops S.A με έδρα τη Νέα Βύσσα.

H κ.Κανίδου μίλησε στο τρίτο επεισόδιο της σειράς Regional Women Innovators! Η αειφορία και η κυκλική οικονομία είναι ουσιαστικές παράμετροι που καθοδηγούν πλέον την καθημερινότητά μας. Ως δεύτερης γενιάς επιχειρηματίας και μέσω της Cyclops S.A., η Μαρία Κανίδου αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στη ), με γνώμονα την καινοτομία και την ανάπτυξη μιας πράσινης, βιώσιμης προσέγγισης. Η βασική μέριμνα της είναι η αξιοποίηση των by-products, καθιστώντας την επιχείρησή της πρωτοπόρο στον τομέα της ανακύκλωσης και της χρήσης βιώσιμων πόρων.

Η Μαρία Κανίδου δεν επιδιώκει μόνο την επιτυχία της επιχείρησής της, αλλά και στοχεύει στην αλλαγή της αντίληψης και της χρήσης του πλαστικού. Όλα αυτά σε μια από τις σημαντικότερες εταιρείες όχι μόνο του Έβρου αλλά και της βόρειας Ελλάδας. Είναι μάλιστα η μόνη πλήρως καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής στα Βαλκάνια.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ