ΠΑΣΟΚ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Θρακιώτης μειονοτικός βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν – Που εμπλέκεται

ΠΑΣΟΚ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Θρακιώτης μειονοτικός βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν – Που εμπλέκεται

-Σύμφωνα με πληροφορίες ελέγχεται για παράνομες συνταγογραφήσεις

– «Tίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του» λέει το κόμμα

Εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τέθηκε ο βουλευτής Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπουρχάν ελέγχεται για παράνομες συνταγογραφήσεις ενώ έχει φτάσει στη Βουλή δικογραφία σε βάρος του.

Ο βουλευτήςπου είναι από τους… σκληροπυρηνικούς της μειονότητας και με καλές σχέσεις με το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, ελέγχεται για κακουργηματικές πράξεις ενώ η δικογραφία συντάχθηκε αυτεπαγγέλτως μετά από έρευνα υποθέσεων που ξεκινούν από το 2014, όταν δεν είχε την βουλευτική ιδιότητα.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η δικογραφία καταλογίζει στον βουλευτή και ψυχίατρο παράνομες συνταγογραφήσεις σε πρόσωπα που δεν την είχαν ανάγκη ακόμα και σε τοξικοεξαρτημένους. Η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αναμένεται να συνεδριάσει την Τετάρτη στις 11.
Όπως τονίζει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την δικαστική υπόθεση υπήρξε σχετική ενημέρωση από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:
«Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ο Μπουρχάν Μπαράν θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής. Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αριθμεί 31 βουλευτές πλέον.