Σουφλί: Πασχαλινά εργαστήρια στο Μουσείο Μετάξης

Σουφλί: Πασχαλινά εργαστήρια στο Μουσείο Μετάξης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται το Πάσχα και οργανώνει δημιουργικά εργαστήρια, για μικρούς και μεγάλους, στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

Αναλυτικότερα:

  • Παρασκευή 19 Απριλίου(ώρες 9:30και 11:00)

Στο δημιουργικό εργαστήρι «πασχαλινές κάρτες», που απευθύνεται σε μαθητές Νηπιαγωγείου, οι μικροί φίλοι θα φτιάξουν χειροποίητες κάρτες για να ευχηθούν στους αγαπημένους τους αξιοποιώντας χαρτόνια και πολύχρωμα νήματα.

  • Σάββατο 21 Απριλίου (ώρα 11:00)

Στο εικαστικό εργαστήρι «Ζωγραφική σε λαμπάδες», που απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά, μικροί και μεγάλοι θα πειραματιστούν με ακρυλικά χρώματα για να δημιουργήσουν τις πασχαλινές λαμπάδες τους.

  • Δευτέρα 22 Απριλίου(ώρες 9:30 και 11:00)

Στο δημιουργικό εργαστήρι«Πασχαλινά φαναράκια» για σχολικές ομάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι μαθητές θα κατασκευάσουν τα δικά τους φαναράκια, από γυαλί και χρώματα, για να μεταφέρουν το Άγιο Φως της Αναστάσεως.

  • Τετάρτη 24Απριλίου(ώρες 9:30 και 11:00)

Στο εικαστικό εργαστήρι«Ζωγραφίζουμε πασχαλινά καδράκια», μαθητές Α΄-Γ΄ Δημοτικού θα ζωγραφίσουν καδράκια με πασχαλινά μοτίβα για να διακοσμήσουν το δωμάτιότους.

  • Πέμπτη 25 Απριλίου(ώρες 9:30 και 11:00)

Στο εργαστήρι «3D πασχαλινές κατασκευές», σχολικές ομάδες Δ΄-ΣΤ΄ Δημοτικού θα δημιουργήσουν τριδιάστατες πασχαλινές κατασκευές από ξύλο, τσόχα, φελιζόλ και άλλα υλικά για να χαρίσουν στους αγαπημένους τους.

Η συμμετοχή σε όλα τα εργαστήρια δωρεάν.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).