“Προοπτική Πολιτών”: Άλλαξε όνομα, απέκτησε επίσημη σελίδα η παράταξη Γκότση στο δήμο Αλεξανδρούπολης

“Προοπτική Πολιτών”: Άλλαξε όνομα, απέκτησε επίσημη σελίδα η παράταξη Γκότση στο δήμο Αλεξανδρούπολης

“Προοπτική Πολιτών” ονομάζεται η δημοτική παράταξη του δήμου Αλεξανδρούπολης που έχει επικεφαλής το Νίκο Γκότση και πλέον δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη.

Χθες μάλιστα βγήκε στον “αέρα” και η επίσημη σελίδα της παράταξης στο Facebook, αν και την ίδια στιγμή ο για 2,5 χρόνια επικεφαλής της (μετά συμφώνησαν να αναλάβει ο Χρήστος Γερακόπουλος), εξακολουθεί να στέλνει ανακοινώσεις στα ΜΜΕ χρησιμοποιώντας την ονομασία “Πόλη και Πολίτες”. Κάτι που ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης είχε ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες μας να σταματήσει, γιατί η καινούργια παράταξη που αποτελείται από τους εκλεγμένους Γκόιτση, Βαταμίδη, Ουζουνίδη και Γερακόπουλο, ακολουθεί πλέον τον δικό της… δρόμο, συμπλέοντας στη συντριπτική πλειοψηφία των θεμάτων με την παράταξη Σταυράκογλου.

Σήμερα στην σελίδα αναρτήθηκε ανακοίνωση η οποία ξεκαθαρίζει ότι η νέα πλέον δημοτική παράταξη ουδεμία σχέση έχει με την “Πόλη & Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης”  και τυπικά, αφού ουσιαστικά δεν εκφράζει πλέον σε καμιά περίπτωση τον τέως δήμαρχο Αλεξανδρούπολης. Όπως λοιπόν αναφέρεται:

“Μετά το αποτέλεσμα του Οκτωβρίου του 2023 και την απόσυρση του επικεφαλής, η “Πόλη & Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης” έπαψε να υφίσταται και μία νέα προοπτική έρχεται στο προσκήνιο. Η “Προοπτική Πολιτών” με επικεφαλής τον Νίκο Γκότση”.

Να θυμίσουμε ότι από τις 4 Ιανουαρίου 2024 το Evros-news.gr είχε αποκαλύψει πως μετονομάζεται η πρώην παράταξη Λαμπάκη σε “προοπτική Πολιτών”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-“Προοπτική πολιτών”: Νέο όνομα για την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη