Παύλος Σταματόπουλος: Βαρύ πένθος για τον Εβρίτη τηλεπαρουσιαστή – Πέθανε ο πατέρας του – Στο Σοφικό Διδυμοτείχου η κηδεία

Παύλος Σταματόπουλος: Βαρύ πένθος για τον Εβρίτη τηλεπαρουσιαστή – Πέθανε ο πατέρας του – Στο Σοφικό Διδυμοτείχου η κηδεία

Πολύ δύσκολες ώρες και βαρύ πένθος βιώνει ο Εβρίτης τηλεπαρουσιαστής Παύλος Σταματόπουλος, αφού χθες βράδυ Παρασκευής έφυγε από την ζωή ο πατέρας του Γιάννης.

Όπως έκανε γνωστό η Σίσσυ Χρηστίδου στην σημερινή εκπομπή του MEGA στην οποία είναι αρχισυντάκτης και συμπαρουσιαστής ο καταγόμενος από το Σοφικό Διδυμοτείχου δημοσιογράφος,  ο πατέρας του πέθανε χθες βράδυ και φυσικά ο Παύλος Σταματόπουλος δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στην εκπομπή.
Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» ανακοίνωσε ότι ο πατέρας του Παύλου Σταματόπουλου έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής 13 Απριλίου. Ανέφερε, ότι η απώλεια του πατέρα του επί χρόνια φίλου και συνεργάτη της, ήρθε ξαφνικά καθώς κανείς δεν το περίμενε, όπως τόνισε.

Πιο αναλυτικά, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Είναι μια δύσκολη εκπομπή για το “Χαμογέλα και πάλι” γιατί χθες είχαμε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Παύλου. Για μένα ο Παύλος είναι αδελφός, αλλά δεν αφορά μόνο τον Παύλο αυτό αλλά αφορά όλη την οικογένεια της εκπομπής μας, γιατί είμαστε οικογένεια πια… Έχει την αγάπη, τα συλλυπητήρια από όλους. Αυτές οι στιγμές ξέρετε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολες. Χθες έγινε ξαφνικά αυτό. Δεν ήταν κάτι που περιμέναμε. Θα πάρει φυσικά τον χρόνο του. Όλοι ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολες στιγμές για να διαχειριστεί κάποιος, όχι τηλεοπτικά, αλλά γενικότερα. Του στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, ένα φιλί, ξέρει ότι είμαστε εδώ για εκείνον».

Στο Σοφικό Διδυμοτείχου η κηδεία την ερχόμενη εβδομάδα

Ο πατέρας του Παύλου Σταματόπουλου ζούσε στην Αθήνα, αλλά ερχόταν τα καλοκαίρια στο χωριό του, το Σοφικό Διδυμοτείχου, όπως και ο ίδιος ο συντοπίτης μας παρουσιαστής όποτε το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αφού ζούσαν εδώ ο παππούς και η γιαγιά του. Η μητέρα του πέθανε πριν από πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η κηδεία του πατέρα του Παύλου Σταματόπουλου θα γίνει στο χωριό του, το Σοφικό Διδυμοτείχου όπιυ θα μεταφερθεί η σορός από την Αθήνα, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, χωρίς να έχει ακόμα προσδιοριστεί ποια ακριβώς ημέρα.