ΕΠΣ Έβρου: Απονομή του τίτλου στην αήττητη πρωταθλήτρια Αλεξανδρούπολη F.C στην Α’ κατηγορία

ΕΠΣ Έβρου: Απονομή του τίτλου στην αήττητη πρωταθλήτρια Αλεξανδρούπολη F.C στην Α’ κατηγορία

Η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, έγινε χθες μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Άρδα Καστανέων 5-1 στο “Φώτης Κοσμάς” στην Αλεξανδρούπολη F.C, που ολοκλήρωσε αήττητη το πρωτάθλημα.

Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινακης και παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση πανηγύρισαν τον τίτλο που είχαν εξασφαλίσει μαθηματικά πολύ καιρό πριν, έχοντας πλέον το μυαλό τους στα παιχνίδι μπαράζ για άνοδο στην Γ’ εθνική.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχοντας πλέον το Νίκο Μπαχαρίδη στον πάγκο, με τον οποίο πέτυχε την δεύτερη νίκη στα πλέι οφ επί του Άρδα Καστανεών ο οποίος αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και τερμάτισε τρίτος στην τελική βαθμολογία, ολοκλήρωσε την σεζόν στο πρωτάθλημα αήττητη με 21 νίκες και μια ισοπαλία! Κάτι που ασφαλώς πρέπει να πιστωθεί σε σημαντικό βαθμό στον πρώην τεχνικό της, τον Γιάννη Δουρουγιδένη.

Πλέον η ομάδα του Έβρου μετά τους πανηγυρισμούς για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική έχοντας ένα βατό πρόγραμμα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Κι αυτό γιατί παίζει εντός έδρας με Νέο Σιδηροχώρι πριν το Πάσχα στην Αλεξανδρούπολη, τον Άρη Πηγών ξανά εντός έδρας και τον Παύλο Μελά Κουτσού στην Ξάνθη. Ελπίζοντας να ξεκινήσει καλά και να επιστρέψει μετά από διάλειμμα ενός έτους στην Γ’ Εθνική.

Δεύτερος τερμάτισε ο συμπολίτης της Εθνικός Αλεξανδρούπολης που κέρδισε εκτός έδρας 2-0 την Α.Ε.Διδυμοτείχου και έδειξε πως επέστρεψε και του χρόνου θα πρωταγωνιστήσει, τρίτος σε μια καταπληκτική σεζόν όπως επισημάναμε τερμάτισε ο Άρδας Καστανέων του Παναγιώτη Μυλωνά και τέταρτη η ΑΕ Διδυμοτείχου, που για άλλη μια χρονιά έπαιζε στο γήπεδο Ελληνοχωρίου, αφού ουδείς γνωρίζει εάν ικαι πότε θα είνξαι ΄ςτοιμο το Δημοτικό στάδιο της πόλης για να επανέλθει εκεί.

Η πολύ ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, ο τρίτος της βαθμολογίας Άρδας Καστανεών στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Αλεξανδρούπολη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ – ΠΛΕΙ ΟΦ
ΑΕ Διδυμοτείχου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-2
Αλεξανδρούπολη FC – Άρδας Καστανεών 5-1 (Κοκκινίδης, Βαρσαμίδης, Βαρσαμίδης, Κυριζάκης, Σωτηράκης – Χαρισιάδης)

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ (ΣΕ 6 ΑΓΩΝΕΣ)
1. Αλεξανδρούπολη FC 64 (69-13) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ
—————————————
2. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 45 (58-31)
3. Άρδας Καστανέων 36 (37-31)
4. ΑΕ Διδυμοτείχου 26 (30-35)