Χρήστος Παπαζηλάκης: Η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ αυξάνει τις εξαγωγές φέτας και γιαουρτιού σε 17 χώρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρήστος Παπαζηλάκης: Η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ αυξάνει τις εξαγωγές φέτας και γιαουρτιού σε 17 χώρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πορεία της κορυφαίας γαλακτοβιομηχανίας της Θράκης “ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ”, την συνεχή ανοδική της πορεία σε τζίρους και εξαγωγές, αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Χρήστος Παπαζηλάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Μιλώντας στην οικονομική εκπομπή “ΙΝ BUSINESS” του συγκεκριμένου καναλιού, το οποίο μεταδίδεται  από τις πλατφόρμες της Cosmote TV και της Nova αλλά και από την ιστοσελίδα naftemporiki.gr, ο κ.Παπαζηλάκης σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι φέτος η εταιρεία που έχει το εργοστάσιο της στο Διδυμότειχο και απασχολεί συνολικά 160 μόνιμους εργαζόμενους, θα αγγίει τα 50 εκατ. ευρώ τζίρο. Παράλληλα, αυξάνει την εξαγωγική της δραστηριότητα σε φέτα ΠΟΠ και στραγγιστό γιαούρτι, με δραστηριότητα σε 17 χώρες και σημαντικές αγορές την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Χρήστος Παπαζηλάκης ανέφερε ότι η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ είναι εταιρεία που εφαρμόζει στην πράξη την κυκλική οικονομία, έχει δική της πρωτογενή παραγωγή γάλακτος με την μονάδα της εκτροφής των αγελάδων CAMPUS στην Μέστν Αλεξανδρούπολης, αλλά και την συνεργασία της με 450 κτηνοτρόφους από τους οποίους προμηθεύεται πρόβειο και κατσικίσιο γάλα για την παραγωγή των προϊόντων της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Διδυμότειχο: Νέα επένδυση ύψους 2 εκατ. ευρώ, ξεκινάει η “ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ” στο εργοστάσιο της