ΣΤΟΙΧΗΜΑ-ΕΒΡΟbetατζής: Τέσσερα ματς για να ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ-ΕΒΡΟbetατζής: Τέσσερα ματς για να ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ

Σε φουλ ποδοσφαιρικούς ρυθμούς μπαίνουμε πλέον, αφού αρχίζουν όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ακόμα και το δικό μας. Μόνο που επειδή είναι πρεμιέρα, αλλά και γενικότερα όσον αφορά ην Ελλάδα, αποφεύγω να τα… αγγίζω τα παιχνίδια.

Πάντως δεν έχετε παράπονα. Την προηγούμενη φορά δώσαμε ΤΕΣΣΕΡΑ ματς και πετύχαμε σωστές προβλέψεις στα ΤΡΙΑ από αυτά. Πάμε τώρα να δούμε τέσσερις προβλέψεις για σήμερα, σε παιχνίδια που διεξάγονται μετά το απόγευμα.

 ΛΕΣΤΕΡ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1: Η Λέστερ παραλίγο να κάνει το… μπαμ μέσα στο Emirates, αλλά τελικά ηττήθηκε με σκορ 4-3 από την Άρσεναλ. Τώρα, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της, υποδέχεται την Μπράιτον, τη μία εκ των τριών νεοφώτιστων της κατηγορίας, η οποία στην πρεμιέρα της δεν έδειξε σπουδαία πράγματα. Νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει, άρα πάμε στον άσσο.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΧΑΡΤΣ Over: Στη Σκωτία η Ρέιντζερς δείχνει μεγάλη έφεση στα γκολ και απέναντί της θα βρει μια Χαρτς που θα δυσκολευτεί να παγώσει το ρυθμό ενώ είναι ομάδα που μπορεί να σκοράρει και να δώσει και αυτή βοήθεια στα γκολ. Πάμε λοιπόν με τα γκολ.

ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ-ΕΣΤΕΡ Over: Η Συριάνσκα που είναι η ομάδα των προσφύγων της Συρίας στη Σουηδίας, έχει 5 συνεχόμενα over εντός έδρας  με μεγάλα σκορ. Όμως και η Έστερ έχει 5 στα 7 over 3,5 goals εκτός έδρας. Οπότε…

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ Over: Η Ραπίντ Βιέννης έχει δώσει ήδη 2 εντός έδρας ματς στα οποία σημείωσε το ίδιο σκορ 2-2. Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, Στούρμ Γκρατς έχει επικρατήσει στα ματς της  με 3-2. Άρα over και εδώ