Διδυμότειχο: “Έφυγε” ξαφνικά ο επί πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Δημοσθένης Πετράκογλου

Διδυμότειχο: “Έφυγε” ξαφνικά ο επί πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Δημοσθένης Πετράκογλου

Πένθος και θλίψη στο Διδυμότειχο, αφού “έφυγε” ξαφνικά χθες ο πρώην Αντιδήμαρχος και επί πολλά χρόνια Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Διδυμοτείχου Δημοσθένης Πετράκογλου, σε ηλικία 71 ετών.

Ο εκλιπών διετέλεσε Αντιδήμαρχος με τρεις δημάρχους Διδυμοτείχου, τους Θανάση Βασιλόπουλο, Βαγγέλη Παπατσαρούχα και Χρήστο Τοκαμάνη, ήταν επί πολλά χρόνια Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Διδυμοτείχου, ενώ διετέλεσε και ποδοσφαιρικός παράγοντας στην Α.Ε.Διδυμοτείχου.

Έμενε μόνος του στο σπίτι του το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη και από χθες το απόγευμα που τον αναζητούσαν τηλεφωνικά φίλοι και γνωστοί δεν απαντούσε. Σήμερα το πρωί ο γιος του Δημήτρης, που τον διαδέχθηκε στην Προεδρία του Εργατικού Κέντρου Διδυμοτείχου, ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα , πήγε στο σπίτι με φίλο του πατέρα του και τον βρήκαν νεκρό πεσμένο στην τουαλέτα.

Ενημέρωσε την αστυνομία, ενώ το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που επίσης ειδοποιήθηκε, απλά διαπίστωσε τον θάνατο του και έτσι κλήθηκε γραφείο κηδειών. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα τα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Το Evros-news.gr και εγώ προσωπικά, που γνώριζα εδώ και δεκαετίες τον συγχωρεμένο Δημοσθένη Πετράκογλου, εκφράζουμε από καρδιάς τα θερμά μας συλλυπητήρια στον γιο και την κόρη του, την οικογένεια και τους συγγενείς και φίλους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της εβρίτικης γης που θα τον σκεπάσει.

Κώστας Πιτιακούδης