“Φωτογραφική απάντηση” στον Διοικητή του ΠΓΝΑ κ.Αδαμίδη για την επίθεση στο προσωπικό του Κ.Υ.Σαμοθράκης

“Φωτογραφική απάντηση” στον Διοικητή του ΠΓΝΑ κ.Αδαμίδη για την επίθεση στο προσωπικό του Κ.Υ.Σαμοθράκης

Μια κινέζικη παροιμία την οποία όλοι χρησιμοποιούμε συχνά, λέει πως: “Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις”. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που βλέπετε λοιπόν, είναι η καλύτερη απάντηση στον διορισμένο από την Κυβέρνηση Διοικητή του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης και γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Αδαμίδη, για την απαράδεκτη επίθεση που εξαπέλυσε χθες κατά των εργαζομένων του Κ.Υ.Σαμοθράκης.

Ο κ.Αδαμίδης, από την ασφάλεια, την σιγουριά και την… ζεστασιά του γραφείου ή του σπιτιού του, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ως απάντηση στην ανακοίνωση-κραυγή αγωνίας των εργαζομένων τπου Κ.Υ.Σαμοθράκης, μεταξύ άλλων και τα εξής απαράδεκτα και εξόχως λαϊκιστικά και… συριζέικα: “«Δεν είδα όμως κάποιον από το προσωπικό του Κ.Υ. να βοηθάει, δεν είδα κάποιον με φτυάρι, μάλλον δεν καταδέχονται. Είναι σαφές ότι η ανακοίνωση του Κ.Υ. Σαμοθράκης άλλους στόχους έχει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σφοδρή επίθεση Αδαμίδη στο προσωπικό του Κ.Υ.Σαμοθράκης: Δεν σας είδα να παίρνετε τα φτυάρια

Στην φωτογραφία διακρίνεται στο βάθος ο γιατρός του Κ.Υ.ΣαμοθράΚης κ.Σαββίδης που είχε εφημερία αλλά πήρε το φτυάρι για να καθαρίσει τον χώρο μπροστά από το κτίριο και δίπλα του εργαζόμενη ως πλήρωμα του ασθενοφόρου. Πιο μπροστά άλλος εργαζόμενο τους Κ.Υ, προσπαθεί και αυτός με το φτυάρι να βοηθήσει στον καθαρισμό του χώρου. Το ίδιο έκαναν και οι άλλοι, από την επόμενη της πρωτοφανούς θεομηνίας, προσπαθώντας παράλληλα με την μεταφορά τους προσωρινά στο Περιφερειακό ιατρείο Καμαριώτισσσς, να προσφέρουν ιατρικές και άλλες υπηρεσίες στον κόσμο του νησιού που τις είχε ανάγκη.

Αυτούς τους εργαζόμενους, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, που παρεπιπτόντως δεν έχει καμιά διοικητική αρμοδιότητα στο Κ.Υ του νησιού, ειρωνεύτηκε και τους επιτέθηκε με απαράδεκτο τρόπο. Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών ακόμα στελεχών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που με απύθμενο θράσος, αντί να σκύβουν το κεφάλι από τις χιλιάδες κωλοτούμπες που έχουν κάνει εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, επιτίθενται σε οποιονδήποτε τους επισημαίνει τις ευθύνες τους.