ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ: Συντοπίτης μας βρήκε πορτοφόλι με χρήματα, κάρτες, έγγραφα και το παρέδωσε αμέσως!!!

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ: Συντοπίτης μας βρήκε πορτοφόλι με χρήματα, κάρτες, έγγραφα και το παρέδωσε αμέσως!!!

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ αξίζουν σε συντοπίτη μας, που βρήκε πορτοφόλι με χρήματα, κάρτες ανάληψης, ταυτότητα και προσωπικά έγγραφα και το παρέδωσε αμέσως στον Πρόεδρο του χωριού, ο οποίος με την σειρά του φρόντισε να δοθεί κατ’ ευθείν στον κάτοχο του, ο οποίος βρισκόταν σε μεγάλη αγωνία απ’ την απώλεια αυτή.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Κυπρίνος της Ορεστιάδας, όπου ο κάτοικος του Κώστας Ζαχαρίας με μια ενέργεια υψηλού συμβολισμού, μόλις βρήκε πορτοφόλι το παρέδωσε άμεσα στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιώργο Σιώπη και αυτός αμέσως φρόντισε να δοθεί στον κάτοχο του. Όπως αποδείχθηκε,  έχασε το πορτοφόλι του την προηγούμενη μέρα στον Κυπρίνο, κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης βλάβης του δικτύου ύδρευσης τις οποίες πραγματοποιούσε.

Ανακουφισμένος από την εξέλιξη, χιλιοευχαρίστησε τόσο τον κ.Ζαχαρία για την πράξη του όσο και τον κ.Σιώπη για την συμβολή του. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας από την πλευρά του τόνισε: “Είμαι περήφανος, χαρούμενος και ευγνώμων για την ποιότητα των συνδημοτών μας”.

Συγχαίρουμε και εμείς τον κάτοικο του Κυπρίνου, ο οποίος σε μια εποχή που πολύ πριν την οικονομική κρίση, επήλθε δυστυχώς η ηθική στην πατρίδα μας, απέδειξε πόσο σπουδαίος και τίμιος άνθρωπος είναι και έκανε περήφανους όχι μόνο τον πρόεδρο και τους συγχωριανούς του, αλλά και όλους τους Εβρίτες και Θρακιώτες.