Οι μαθητές πηγαίνουν… έκθεση ζωγραφικής στο Διδυμότειχο

Οι μαθητές πηγαίνουν… έκθεση ζωγραφικής στο Διδυμότειχο

Μεγάλη επιτυχία  σημειώνει η έκθεση ζωγραφικής της κ. Χρύσας Γραμματίκογλου με θέμα τις  «Γυναίκες της Μαύρη Ηπείρου» που συνεχίζεται ως τις 8 Μαίου στον πολυχώρο «Άβατον» του Διδυμοτείχου.

Εκεί όπου ιστορία και πολιτισμός παντρεύονται με μουσικές και γεύσεις της Δύσης και της Ανατολής, καθημερινά μαθητές των σχολείων της πόλης αλλά και κάτοικοι της περιοχής, επισκέπτονται την έκθεση και η κ.Γραμματίκογλου δεν κρύβει την χαρά της για την ανταπόκριση της προσπάθειας της. Όπως μάλιστα γράφει χαρακτηριστικά στο facebook:  “Σε ποιες κορνιζες να κλεισω τα οσα ζωγραφιζει η ψυχη μου,απο τις επισκεψεις παιδιων και δασκαλων…Αλλα 3 τμηματα του 5ου Δ.Σχ. σημερα…Ανθρωποι,που ερχονται στη ζωη μου σαν ευλογια!

Ειναι ωραιο να εισαι δασκαλος! και να γνωριζεις,οτι περα απο το να διδαξεις μια στεγνη υλη,μπορεις να κανεις και αλλα…να διαπλασεις ψυχες…να περασεις μηνυματα,οπως η κατανοηση,η αποδοχη,η προσφορα,η αγαπη,ολα εκεινα τα”μικρα”,που μας κανουν ”μεγαλους”,που μας κανουν Ανθρωπους!!! Οσο για τα παιδια…υπεροχοι ακροατες,υπεροχοι συνομιλητες,μου χαρισαν στιγμες,που θα μεινουν στην καρδια μου…

”Την αγαπη μας,δεν την καθοδηγουμε…Απλως,ταξιδευει μαζι μας και βρισκει ανθρωπους που τη δεχονται.”[η ομαδα του G.S.I.]

 

Newsroom

Καριοφυλλιά Τερ.