ΧΑΜΟΣ!!! Τους έπιασαν στα…πράσα οι γυναίκες τους με Βουλγάρες

ΧΑΜΟΣ!!! Τους έπιασαν στα…πράσα οι γυναίκες τους με Βουλγάρες

Την περασμένη Κυριακή, την ημέρα που η Αλεξανδρούπολη γιόρταζε τα 97α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, δυο φίλοι μπήκαν σε μεγάλες περιπέτειες, αφού τους έπιασαν στα… πράσα οι γυναίκες τους με Βουλγάρες. Τώρα, για τον έναν η σύζυγος του έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία του διαζυγίου, ενώ ο άλλος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Όλα έγιναν πριν μια βδομάδα, σε γειτονιά της Αλεξανδρούπολης που βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της πόλης. Τρεις φίλοι, οι δυο παντρεμένοι και ο ένας εργένης, που ταξίδευαν κάποιες φορές για επαγγελματικούς λόγους στην γειτονική Βουλγαρία, γνώρισαν σε καζίνο του Σβίλεγκραντ κάποιες κοπέλες και συνέχιζαν την παρέα σε ξενοδοχείο της βουλγαρικής πόλης. Όταν μετά την Πρωτομαγιά ξαναβρέθηκαν εκεί, οι δυο από τις κοπέλες τους ενημέρωσαν ότι ήθελαν να έρθουν για βόλτα στον Έβρο και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη.

Συμφώνησαν λοιπόν αυτό να γίνει την Κυριακή 14 Μαίου, ημέρα που η πόλη γιόρταζε την απελευθέρωση της από τους Τούρκους και κατέστρωσαν τα σχέδια της διασκέδασης τους. Στις συζύγους τους οι δύο είπαν ότι μετά την παρέλαση θα πήγαιναν με άλλους φίλους για… ουζάκι στην παραλία. Βρέθηκαν με τις κοπέλλες από την Βουλγαρία και προκειμένου να μην τους δει κανένα αδιάκριτο… μάτι, τις πήγαν για ψαράκι στο Φανάρι Κομοτηνής.

Τους είδε φίλη της μιας απατημένης συζύγου που έμενε σε διπλανό σπίτι

Στη συνέχεια επέστρεψαν στην Αλεξανδρούπολη και πήγαν στο σπίτι του εργένη φίλου τους, που είναι μονοκατοικία. Για κακή τους τύχη όμως, σε μια από τις διπλανές πολυκατοικίες μένει μια φίλη της γυναίκας του ενός, η οποία τους είδε την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι. Της τηλεφώνησε λοιπόν και αυτή αφού συνήλθε από το αρχικό… σοκ, πήρε και την σύζυγο του δεύτερου και… στήθηκαν έξω από την μονοκατοικία.

Όταν οι σύζυγοι τους βγήκαν μαζί με τις κοπέλες, έγινε κυριολεκτικά χαμός από τις φωνές. Οι δυο φίλοι έμειναν αποσβολωμένοι και δεν μπορούσαν φυσικά να βγάλουν μιλιά. Η μία από τις συζύγους τηλεφώνησε αμέσως σε ξάδερφο της που είναι αστυνομικός και υπηρετεί σε άλλο νομό. Τον ρώτησε αν μπορεί να κάνει καταγγελία στην αστυνομία για μοιχεία και να ζητήσει παράλληλα την σύληψη ή την απέλαση των δύο κοριτσιών. Αυτός όμως της ξεκαθάρισε ότι η μοιχεία δεν είναι πλέον ποινικό αδίκημα, ενώ οι κοπέλες από την Βουλγαρία έχουν δικαίωμα να κυκλοφορούν ελεύθερα στην Ελλάδα, μια και η χώρα τους είναι πλέον μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδώ και χρόνια. Έτσι το μοναδικό που μπορούσε να κάνει, είναι να απευθυνθεί σε γνωστό της δικηγόρο και να ζητήσει την έναρξη της διαδικασίας έκδοσης διαζυγίου.

Το θέμα αν και καταβλήθηκε προσπάθεια να μην πάρει διαστάσεις, από την στιγμή που οι δυο σύζυγοι κατάγονται από το ίδιο χωριό του νομού, μαθεύτηκε στην μικρή του κοινωνία και συζητείται ήδη με… γαργαλιστικό τρόπο. Μίλησε η φίλη, ο ξάδερφος ή κάποια από την γειτονιά που άκουσε τις φωνές των δύο απατημένων γυναικών; Μήπως οι στενοί συγγενείς που ενημερώθηκαν για τον επικείμενο χωρισμό; Όσο για την σύζυγο του δεύτερου “συλληφθέντα” επ’ αυτοφώρω, δεν έχει ακόμα καταθέσει αγωγή διαζυγίου, γιατί τα δυο παιδιά τους βρίσκονται σε τρυφερή ηλικία και δεν θέλει να τους δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα. Θα τον συγχωρέσει; Θα δείξει…